berelp isimli üyenin son içerikleri

1. B

Rehber matematik 0'dan matematik kitabı işe yarıyor mu ?

Güzel bu kamp. 0'dan TYT'de 15-20 net civarlarına kadar çıkarıyor.
  2. B

Yardım Telefon şarjı 1 dakika bile dolmadan %40 oldu?

Bilemiyorum, olabilir. Telefonu %100 oluncaya kadar beklet. Bende de bir kaç ay önce yazılımsal bir problem olmuştu, şarjım 2 saatte falan bitmeye başlamıştı ama sonra eski haline döndü.
  3. B

Öneri İlk Önce Hangi Oyuna Başlamalıyım.

Last of Us'ı en son oyna. Bence açık ara gelmiş geçmiş en iyi oyun. İlk onu oynarsan diğer oyunlardan zevk alamazsın.
  4. B

Sistem toplamayı düşünüyorum, yardımcı olur musunuz?

Bence gayet iyi anlıyorsun :)
  5. B

Yardım Telefon şarjı 1 dakika bile dolmadan %40 oldu?

Ya batarya gitti ya da yazılımsal bir hata oldu.
  6. B

RTX 2060 the last of us 2 grafik ayarları

orta ayarlar büyük ihtimalle
  7. B

OBS CS2 YAYIN AÇARKEN TAM EKRAN YAPMA 4:3

altta windowsu etkinleştir yazıyor bi de yayın yapacakmış 🤣 kanka seni kim izler? fazla bulaşmadan bırak bu yayın işini.
  8. B

Pcime virüs bulasmıs olabilir mi?

setupsa hazır kurulumdur, cmd'nin açılması da problem değil. hangi işsiz fc25 kış yamasına virüs koyar bilmem ama sen yine de dosyayı virustotal'e at.
  9. B

Stardew Valley Mod Paketi

Stardew Valley'ye yeniden başladım, bir sürü mod kurdum ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. Bu mod paketi ile oyuna onlarca NPC, yeni diyaloglar, taşıtlar, bölgeler, şölenler, ekinler, oyunu kolaylaştıracak özellikler, görsel kaliteyi arttıracak doku paketleri, animasyonlar ve daha sayamayacağım...
  10. B

40 45 k arasına fps türünde yüksek fps verecek sistemler

o paraya düşük fps verecek sistemin zaten **
  11. B

Laptop yavaş çalışıyor

Aga o değişir, senin ram yüksek olduğu için verilerin bir kısmı ramde depolanıyor ama 8 gb ramli bir pcde muhtemelen 3 gb falan olur. Mesela benim ram 16 gb bende 6 gb falan kullanıyor.
  12. B

Laptop yavaş çalışıyor

Onunla alakalı büyük ihtimalle.
Geri