Berhim isimli üyenin son içerikleri

1. B

Çözüldü✓ RX6500 FPS DROP SORUNU

Tamam teşekkürler hocam
  2. B

Eve gittiğimde bir bakarım ama en üst sürümüydu
  3. B

Ben sistemi 1 ay önce aldım ve sisteme drop giriyor sistemim Rx6500 XT İ3 10100 f 8ram Driverler güncel sürekli kontrol ederim son zamanlarda ETS 2 gibi bir oyunda drop giriyor internet kafe simülatör oynuyorum fena drop yiyiyorum çözümü nedir
  4. B

Bannerlord Fi̇yati Artar Mi

Tamam teşekkür ederim önerin için 1661511649 Aynen 😂😂 1661511688 Tamam teşekkürler
  5. B

Warband yok bende ama ikisi paket 152 TL onu alırım büyük ihtimalle teşekkürler
  6. B

O kodu alamadım nasıl oluyor
  7. B

Eyvallah sağol bende ikilemde kaldım alsam indirime girecek diye tahmin ediyorum almqsanda artacak gibime geliyor
  8. B

Tam sürümü çıkacak olan mount blade bannerlord almayı düşünüyorum fakat şu anlık 150 TL veresim gelmiyor tam sürümü çıktığında zam gelir mi acaba bilgisi olan varsa sevinirim
  9. B

Çözüldü✓ Samsung Monitör Ölü Piksel

Tamam teşekkür ederim ben iade vercem başka bir zaman alıcam artık fırsat kovalicaz
  10. B

Değişim yaptım ve yeni monitörde 1 tane kırmızı piksel çıktı şimdi değişim yapamıyorum sence ne yapmalıyım iade verebiliyorum
  11. B

1659385723 Ghosting var mı bilmiyorum 1659385927 Kırmızı ve bazı renklerin ölü piksel olmadığını söylüyorlardı forumlarda bende bı sorayım dedim yarın iade vermeyi düşünüyorum ileride buyur diye
  12. B

Ekranımda bir tane kırmızı piksel var ve bunun için iade vermeli miyim ürünüm Samsung odyssey g3 27 inç tır kırmızı renk diye vermemeyi de düşünüyorum kararsız kaldım ileride sorun yaratır mı veya nasıl geçer bu kırmızı nokta
  13. B

teşekkür ederim iyi önerin için
  14. B

tamam teşekkür ederim
  15. B

değişimde oluyor
Geri