4 Tane Kameramız Var Fakat Artık hdd'nin artık miladını doldurduğunu düşünüyorum bir adet hdd almak istiyoruz fakat ne alacağımıza karar veremedik beklentimiz uzun ömürlü olması 2500 2700 civarında almayı düşünüyoruz WD HDD bu hddyi düşünüyoruz başka öneriniz varmıdır acaba
Elimde Arduino Leonardo klon var fakat bootloader moduna geçiremiyorum. İlk bağladıgımda com6 portu olarak geliyor sonra 2 kere butona basınca com5e dönüyor döndüğü gibi yine com6ya dönüyor. Ayrıca RX ve tx ışıkları da yanmıyor. Acaba sorun bende mi yoksa kartta mı?
2022'de kasım ayında aldığım A320M-A Pro Max anakartımın 1. RAM slotu çalışırken 2. RAM slotu çalışmıyor daha 1 sene garantisi bulunuyor. Anakartı mediamarktan almıştım yardımcı olurlar mı?
lol vb. oyunlar oynamıyorum sevmemde csgo vb. oyunlar oynamak için alıcam rx 570 kullanıyorum ve sürücü hatalarından bezdim
1701975645
bende pek güvenemedim kendisine
1701975998
başka öneri varmıdır
Öneri Mouseın Kendi sitesinde paw3335db sensör kullandığı yazıyor 400 ips değerine sahip bide kailh switcleri kullanıyormuş Sitesi siteyide böyle bırakıyorum
2side önemli tabide sizin ne için kullanıcağınıza bağlı depolama için birşeyler arıyorsanız 5400 çok kötü olmasada vasat düzeyde idare edicektir fakat böyle hızlı aktarım yapayım oyun 7200 sizin için daha iyi olur hdd ne kadar hızlı dönerse yazma ve okuma hızı daha iyi olur.