Berk Atmaca isimli üyenin son içerikleri

1. Berk Atmaca

Kaza yaptım lütfen yardımcı olun

Hocam sürerken ne sağa ne sola çekiyor araba anlamadım bende o lastik işini. Bi gram uyku uyumadım ustaya verdim şimdi bakalım detayları paylaşırım işe gidiyorum şimdi
  2. Berk Atmaca

Eve nasıl getirdim inan hiç bilmiyorum ama evde şuan 1755219499 Bilgilendirme için teşekkür ederim dostum. Mersindeyim. Bakalım iyi bir usta bulmak zor bu devirde. Tek endişem ön sağ lastiğin arkaya doğru kayması 2-2.5cm kadar. Kaporta önemli değil hallolur illaki. Sadece satarken değeri...
  3. Berk Atmaca

Dostlar selam öncelikle bende bir şey yok. Aracım 16 model Vw Polo. Yolda giderken anlamlandıramadığım şekilde sağ ön ve arka teker aynı anda patlayıp yarılıyor. Bunun sonucundan savrulup direğe çarpıp duruyorum. Aracın sağ arka çamurluğu fotoğraftaki gibi. Sağ ön teker yaklaşık 2cm arkaya kaydı...
  4. Berk Atmaca

DENİZ SERVAN NARİN HAYATINI KAYBETTİ😥😓😭

Kimsenin can vermesini istemeyiz. Bir anlık dikkatsizlik sürat dahi yapmasan bile nelere yol açıyor görmüş olduk. Motosiklet sadece bir ulaşım aracından ziyade bir tutkudur, bir zevktir. Kendisini Mersin Erdemli'deki Soulmate'te görmüştüm. Çok babacan tavırları vardı. Egosuz böyle üstten...
  5. Berk Atmaca

Lgsden 448 çektim 454lük lise gelir mi

Gelir. Sen tercih listesinin en başına yaz.
  6. Berk Atmaca

2016 Polo Geri Görüş Kamerası

Dostlar selamlar. Ablama araba aldık. Bu arabanın orjinal teybine kamera takabiliyor muyum yoksa komple değiştirmem mi gerekiyor?
  7. Berk Atmaca

Max 20K Hazır Kasa Önerisi

Dostlar selam oyun odaklı bir kasa lazım. Piyasaya uzun zamandır bakmıyorum. Tüm önerilere açığım. Küçük bir kardeşimize lazım. Çoğu oyunu açsın orta low ayarlarda da olsa oynatsın kafi. Bütçe maximum 20 bin lira.
  8. Berk Atmaca

DRİFT L 125CC ALINIR MI

2. el 50-60 bin tl arası tercihen 5 bin km altı bulursan drift l öneririm. Kalanıyla kask eldiven alırsın. Parçası ucuz ve bulunuyor. Ben 20 bin km kullandım. Kronik olarak gösterge diyebilirim. 13-15bin km olduğunda şanzımana iyi bak. Bu motorların şanzımanı sağlam olmuyor. Yok efendim teker...
  9. Berk Atmaca

Ucuza Lisanslı Adobe Creative Cloud Nasıl Satın Alınır?

Hocam neyin detayını vereyim? Planlar sekmesinden öğrenciler ve öğretmenler kısmından creative cloud alıyorsun. Bak şuan indirimde 400 küsür tl. Senden istediği bilgileri dolduruyorsun bu kadar. Yani bunun nesi detay? Girip baksan çözeceksin zaten
  10. Berk Atmaca

Üniversite öğrencisiysen alırken giriyorsun işte.
  11. Berk Atmaca

Öğrenci indirimiyle 800 küsüre alıyorum. Daha ucuza bulursan haber et :)
  12. Berk Atmaca

Adobe indesign ve Photoshop programları için ücretsiz korsan site

Kural böyle kanka. https://forum.donanimarsivi.com/konu/donanim-arsivi-forum-kurallari.1/ 14. Madde
  13. Berk Atmaca

Allahın yaptığı tuhaf şeyler.

Ne diyon birader? Kapa çeneni kafanda kask kırmayım. Hakaret edilince susmalısınız demedim. Lafı tokadı basacağım yerinle anlama. Herkesin kutsalı kendine. Belli ki soruları soran bu tür şeyleri anlayamıyor. Sen balığa ağaca tırman diyebilir misin hesabı oluyor. Sen bunla alay etsen bile...
  14. Berk Atmaca

Adobe indesign ve Photoshop programları için ücretsiz korsan site

Korsan paylaşım yasak kanka. Burada bulamazsın.
Geri