Selamlar 20-25k arası telefon önerisi yapabilir misiniz?
Poco xiamoi honor bu telefonlar nasıldır uzun dönem kullanılır mı çok az fikrim var tüm önerilere açığım
selamlar elimde 12400f işlemci ram ssd mevcut ekran kartı psu kasa ve anakart için yaklaşık 20-22k bütçem var
anakart:
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BG5Z7PPP?tag=akakceprime-21&psc=1
ekran kartı...
Selamlar arkadaşlar 60k ya kadar laptop arıyorum taksit seçenekli tercih etmek durumundayım. aylık ödemesi 7-8k şeklinde olacak laptop önerebilirseniz sevinirim.
-Oyun ve autocad için kullanılacak ağırlıklı olarak
hdmi ile deniyorsan dp ile veya tam tersi şeklinde deneme yapabilir misin zamanında işimi çözmüştü. ilginç gelebilir ama dp portun uçlarını değiştirerek de denemeni tavsiye ederim.
ben de cok beklentilerle 6800 den 5080 e geçtim daha gelmedi umarım aynısı olmaz ya. 7500f darboğaz ediyor olabilir mi msi afterburnerla kullanımları bi incelesen
hocam 5080 var diğer hiçbi parçam yok şuan 2k ilerde 4k kullanacağım var mı önerin işlemcide ve anakartta karar veremyiorum bi türlü 50k civarı bütçem var
anladım kral anakartta minimum tutabileceğim b850 ise asrock önerir misiniz 10k civarı olmuş anakartlar hep ben mi pahalı zamana denk geldim anlamadım bir de ram öneriniz olur mu