Berk05 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Kontenjan Durumu Lise

Arkadaşlar selam, ben şuan bir Anadolu lisesinde eşit ağırlık bölümüne seçilmiş 11. Sınıf biriyim. Fakat bu bölümde hiç arkadaşım olmadığı için yalnızlık hissetmekten korkuyorum bu yüzden eskiden orayı kazandığım fakat bir şekil bir üst puanında ki okula yerleştim (sınavsız liseler bu ikiside...
  2. B

Vatan Bilgisayar'dan Hazır Sistemim Ne Zaman Gelir?

Bende 5 Ağustosta yani senden 1 gün sonra aldım hala onaylandı yazıyor tahminimce Çarşamba kargoya verilir siz ne düşünüyorsunuz?
  3. B

Acil Monitör Önerisi

Bunu gördüm fakat ghosting mi bir şey yüksek olduğu için önerilmiyordu ama önerin için teşekkür ederim 1722828929 Kaydettim indirime girmez yada daha iyi bir monitör bulamazsam alıcam pivot varmış bu arada
  4. B

Acil Monitör Önerisi

Yeni sistem alıcam çok yakında her şey hazırdı, monitör, mouse, kulaklık, klavye ve sistem fakat 5dk önce vatana girdiğimde içime çok sinen monitöre zam geldiğini gördüm o kadar araştırma yapmıştım ve en fp oydu fakat zam geldi önceki fiyatı 5k olan monitör şuan 8k olmuş belki anlık gelen zamdir...
  5. B

Rtx 4060 Ti ve İ5 12400f Dar Boğaz Yapar mı?

O zaman i5 12400f rtx 4060 ti da kararı verdim, yazdığınız herşeyi okudum. Öncelikle oynayacağım oyunlar şunlardır; Gta 5, valo, cs, days gone, rdr 2, fortnite, pubg, lol, ark, ready or not, r6, ride 2, Minecraft, the finals, Battlefield 1, ets. Genel olarak bu tarz ve benzerlerini oynayacağım...
  6. B

İ5 12400f yerine ne alabilirim ki amd olarak ryzen 5 5500 ile denk ama bilmiyorum 5 5600 de ekliyor üstüne
  7. B

Arkadaşlar yeni bir sistem alıcam fakat darboğaz hakkında çok bilgi bilmiyorum size sorum; MSI GeForce RTX 4060 TI VENTUS 3X E 8G OC GDDR6 128Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı Intel Core i5-12400F 2.50GHz (Max 4.4GHz) 6 Çekirdek 18MB L3 Önbellek Soket 1700 Tray İşlemci Bu ikisi dar boğaz yapar...
  8. B

Attack Shark X3 Vs Razer Deathadder V2X Hyperspeed?

Mouse almayı düşünüyorum aralarında 200₺ fark var sizce hangisi?
  9. B

Attack Shark X3 Vs Razer Deathadder V2X Hyperspeed?

Mouse almayı düşünüyorum aralarında 200₺ fark var sizce hangisi?
  10. B

Attack Shark X3 mi Steelseries Rival 3 mü?

Evet benim elimde çok uyum sağlıyor rival 3e o zaman olur teşekkür ederim
  11. B

Elim orta boyutta uyar mı peki? Orta-uzun arası yani palm grip deniyor sanırım bana uyar mıdır çünkü küçük mouse elimi rahatsız büyük mousede yavaş hissettiriyor. Tavsiyen için teşekkür ederim beyaz bir sistem toplamayı düşünüyorum steelseries beyazı olmadığı için attack shark'a karar verdim...
  12. B

Arkadaşlar yeni bir mouse bakıyorum ve kararsız kaldım kablosuz istiyorum ama kablosuz mouseler 1k üstü fiyatlarda satılıyor steelseries rivale karar vermiştim attack shark x3ü gördüm hem kablosuz hemde konforlu görünüyordu aklıma yattı sizce hangisini almalıyım ve bu ikisinin yerine o fiyat...
  13. B

Mouse Önerisi Kablolu/Kablosuz

Selam arkadaşlar, yeni sistem alıcam her şey hazır konuya giricem hızlıca mouse arıyorum kablolu, kablosuz farketmez elimin yüzeyini mouse koyduğum için palm Grip Tutuş rahat bir şey olmalı gaming mouse arıyorum internet kafede gamepower'in ursa model mouseleri elime oturuyor rahat ediyorum onun...
  14. B

2k için hangi monitörü seçmeliyim?

2. Monitör yapacaksan belli ki onunla oyun vb. Uğraşmayacaksın ips olmasına ve ana monitörün ile yakıştığını yani arada boşluk kalmadığına dikkat et ayrıca aralarında çok hz farkı olmasın. Wievsonic yada dell den yanayım
  15. B

Palm Grip (Tutuş şekli) Mouse Öneri

Selam arkadaşlar, yeni sistem alıcam her şey hazır konuya giricem hızlıca mouse arıyorum kablolu, kablosuz farketmez elimin yüzeyini mouse koyduğum için palm Grip Tutuş rahat bir şey olmalı gaming mouse arıyorum internet kafede gamepower'in ursa model mouseleri elime oturuyor rahat ediyorum onun...
Geri