arkadaşlar merhaba size bişi sormak istiyorum kendime python ile cs valorant için animasyonlu cross yaptım yani animasyonlu derken adamın üstüne gelince cross biraz büyüyüp renk değiştiriyo
bunu ban riski var mı emin olamadım nede olsa aim değil otamatik nişan almıo wallhack değil cross sadece...
arkadaşlar merhaba god of war 2018 oyununda bi yerde takıldım tüm videolara baktım cadının evinin alt katında bi yer var valküre gidiş yolu ama benim bu yol böyle geçemiyorum bilen varsa yardım etsin lütfen
Arkadaşlar merhaba ben bilgisayarıma usb kablosu ile telefonumdan internet bağlıyorum ama sürekli kopup duruyor geliyor 10 15 dk veya 2 dk sonra kendi kendine internet gidiyo evde interner var telefondan bağlanıp öyle bağlamam gerekiyor ama kopup duruyor çözümü var mıdır
Arkadaşlar merhaba size sorum olacak. İnternetim her sabah 11'den sonra gidiyor. DSL ve internet ışığı gidiyor DSL yanıp sönüyor ama gelmiyor. Saat akşam 9 10 gibi int geliyor ama aşırı yavaş oluyor. Gece ilerledikçe hız eski haline dönüyor. Yaklaşık 2 haftadır oluyor. Bunun sebebi ne acaba...