beyler sa , telegramda grup açtım , altınada ko*nualr ekledim ama konulardan birinde sadece yöneticilerin mesaj göndermesini istiyorum bu ayarı nerden yapabilirim her şeyi denedim bulamadım
5600 e bütçem yok 5500 yetermi sizce zaten 5600g ile arasında çekirdek hızı fln farklı sanırım çok az , OC yapmam zaten anakart 4 pinli desteklemez büüyk ihtiaml xmp dışı
1753223542
birde en uygun fiyatı nerden bulurum bilmiyorum link atarmısınız , stock fan var bende yeterlide olur zaten biliyorum
sistemin her oyunda 240 fps vermiyorsa boşuna para verme para vericeksende kaliteli bir şey al , alienware asus msi vs , ayrıca 144hz fln alıp 2k 4k almak daha mantıklı her zaman 1080p yetmiyo bence görüntü leş
rtx 3060 32gb ram var ddr4 sistem , msi b450m a pro max , var r5 5600g vardı bozuldu mecbur r5 2600 taktım şimd iyen iiğşlemci alıcam inşallah , r5 5500 yeter mi illa 5600 mü alayım veya 5600g . zaten lol warzone ve marver rivcals oynuyom ekran kartı ve rame biniyo yük amacım darbooğaz olmasın
bilgisayarım yeni anakart aldım kablolarını nereye takıcapımı gösteren video veya şema var mıdır (asus b450-m dragon ve msi b450m a pro max ) 2 sistem olduğu için bu 2 anakartında kablolama bilgisi lazım şimdiden teşekkürler
zaten iki anakartta eski sadece birisi yan bilgisayarımdaydı değiştiricem bios ikisindede güncelledim amaa en son sürümdemi bilmiyorum güncellemem mi gerek şimdi
şunuda ekliyim örnek olarak. 4k ultra bi oyun oynarken (örn cberrrpunk) yayın açılaack arkada müzik chrome vb olacak ona göre cevap verirseniz sevinirim
1729796074
yotubeda bulamadım maalesef