Evet, kesinlikle dediğin gibi. C++ biraz karmaşık ama öğrenme sürecinde bu zorlukların faydasını görüyorum. Şu an sadece algoritmayı oturtmaya çalışıyorum, zamanla oturacak gibi duruyor. Yine de paylaştığın düşünceler motive etti, teşekkür ederim.
Ya video sırasında okadar fazla geliyorki aklıma örnek ama vs gecince tamamen gidiyor ve algoritmayı oturtamıyorum aklımdaki örneği nerede nasıl kullancağım durumuna geliyorum
1761083007
Teşekkür ederim! 😊 Gerçekten de bu süreç biraz tekrar gerektiriyor ve yorucu olabiliyor ama mantığı anlamak...
Merhaba, C++ öğrenmeye başladım. Videolardan bir kodu izliyorum, sonra aynı kodu kendim yazıyorum ve kalemle açıklıyorum.
Ama sorunum şu: Tekrar bağımsız olarak kod yazarken çoğu şeyi hatırlayamıyorum. Mantığı kavradığımı hissediyorum, ama uygulamaya geçince eksik geliyor ve tekrar videoya...
FİKİR İÇİN COK TESEKKUR EDERİM SIVI SOĞUTMA ALMAZSAM BUNU DÜŞÜNEBİLİRİM🙏SOĞUTUCUYU TAKARKEN COK ZORLANDIM AMA SALLANMA V.S OLMUYODU YANİ BİLMİYORUM
1757944682
SİSTEMİMİZ AYNI HOCAM TEK FARK SENİNKİ 6750XT BENİMKİ 70XT GERCEKTEN SIKINTI BU İSLEMCİ YA
1757944714
BABAMIN ARKADASI Bİ TERMAL MACUN...