goodbye dpi kurdum https://github.com/cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey buradan ve dosyayı yönetici çalıştırınca bu sorunu verdi ve internet gitti yani var gibi tözüküyor ama çalışmıyor **
detktophut adlı siteden lıve walpepar indirdim dosya çalışıyor walpepar yaptım ama ınternette viruslu olabılcegıne dair söylemler var virüslümüdür sizce
[H3 id='Asus+TUF+Gaming+VG249Q3A+23.8+monitre+sahbm+bana+br+montor+stand+onerrsenz+cok+sevnrm+2+3+bin+den+fazla+olmasa+iyi+olur']Asus TUF Gaming VG249Q3A 23.8" monitöre sahıbım bana bır monıtor standı onerırsenız cok sevınırım 2 3 bin den fazla olmasa iyi olur [/H3]
Çizemiyorum işe çok kafam karışık hem mesleğe gitsem hem bi kuaförde çıraklığa girsem çıkış 5 15 fln nası gitcem dükkanda çalışmaya falan veya anadolu ve çıraklık yapsam 4 de dağılıyor nasıl çıraklığa yetişicem veya sadece meslek lisesi yapmak mantıklımıdır bilmiyorum yada okumayıp sadece çıraklık
Arkadaşlar lgs den 311 aldım ve 25 gibi bir dilimim var bazıları mesleğe git bu puanı alan YKS'de de yapamaz bi mesleğin olur daha iyi gibi şeyler söylüyor kararsızım berberlik bana çok iyi gibi geliyor veya sanayi gibi ama kararsızlığım okulu bırakıp direkt çıraklık mı yapmalıyım yoksa ssdece...