Berkallin isimli üyenin son içerikleri

1. B

Değiştirdiğim işlemci 1 dakikada mavi ekran veriyor

https://dosya.co/whk478r06k0y/2024-11-09_18-15-02.mkv.html video bu şekilde hocam
  2. B

Hocam merhaba denedim dediklerinizi ama testte sorun çıkmasada oyun oynarken 10 dakika içerisinde ya restart atıyor ya mavi ekran gösteriyor bi şekilde kapatıyor pc yi
  3. B

Eğer işlemciyi geri takıp test etmemi isterseniz yine takar test ederim ryzen 5 5600x olanı 1731159061 O zaman ben eski işlemciyi takıp dediklerini yapayım hocam
  4. B

@Emre Zengin Müsaitseniz dönüş sağlar mısınız hocam dump dosyaları ile alakalı 1731158964 Hocam şöyle dün cpu burner testinde bir sorun çıkarmadı hatta 90 dereceleri gördü hiç bana mısın demedi işlemci
  5. B

Güncelleme: Ryzen 5 3500x işlemcimi geri taktim şuan ne mavi ekran ne başka bir şey var itopyaya gideceğim ama öncesinde bilmem gereken bir şey var sorun sizce anakartın eski olmasında mı yoksa işlemcinin bozuk olmasında mı
  6. B

https://dosya.co/ixctcr1c06kz/dump.rar.html Dump dosyaları şu şekilde hocam 1731154362 bunlar dün gece ryzen 5 5600x ile aldığım mavi ekranlar
  7. B

@Emre Zengin hocam yardımcı olma şansın var mı
  8. B

Attım hocam zaten direkt format attım 1731145383 Hayır hocam imkansız kuş gibi pinine oturdu dikkat ede ede koydum 1731145427 Hocam bios default ayara aldım dediğiniz şekilde de yaptım ama nafile hala aynı sistem
  9. B

Hocam herkese merhaba öncelikle. Bir hafta önceye kadar sistemim asus prime a320 m-k anakart ryzen 5 3500x işlemci ve 8gb x2 corsair vengance ram bulunuyordu. Hiçbir sorun yoktu fakat yükseltmek istediğim için 3500x işlemciyi 5600x olarak itopya outlet mağazasından satın aldım oradaki arkadaşın...
Geri