berkankocabas isimli üyenin son içerikleri

1. B

2000Tl mouse önerisi

Dareu a950 pro 4 k mouse kullanıyordum bozuldu kablosuz siyah bir mouse istiyorum bütçem 2000tl en fazla 200 300 lira çıkabilirim önerileriniz neler
  2. B

10.000 TL tablet önerisi

Sadece dizi film YouTube için falan kullanılacak kaleme gerek yok Google olsun yeter bütçeyi arttıramam ne önerirsiniz
  3. B

3000Tlye kablosuz kulaklık önerisi

3000tl bütçem var kulaküstü kablosuz kulaklık arıyorum oyun için kullanıcam ama öyle fazla ses kasan biri değilim ses kaliteli olsun yeter mikrofonu önemli değil başka mikrofon kullanıcam
  4. B

🔥İndirim 🔥FIFINE A6NEO VERGİ DAHİL 750 TL 🔥

1164 liraya geliyor gözüküyor dolarla satın alım yapınca itopyada standlı versiyonu 2k şuan hangisi alınır
  5. B

🔥İndirim 🔥FIFINE A6NEO VERGİ DAHİL 750 TL 🔥

https://tr.aliexpress.com/item/1005006930797952.html?spm=a2g0o.store_pc_home.0.0.152261ac1vLiZP&_gl=1*x8cwiq*_gcl_au*NTQ1Mjc2ODM0LjE3MzA4ODc1ODQ.*_ga*Njk5MTcxMjMuMTczMDg4NzU4NA..*_ga_VED1YSGNC7*MTczMDkwMTY2Mi4yLjEuMTczMDkwMTk1OS42MC4wLjA.&gatewayAdapt=glo2tur bu linktekini alsam herhangi bir...
  6. B

Oyunlara girince mikrofon bozuluyor

değişen bir şey olmadı
  7. B

onları açık kullanıyorum 1729792142 hayır harici hiç bir uygulama yok
  8. B

normal kullanımda mikrofonumda hiç bir sıkıntı yok ama herhangi bir oyuna girdiğimde arkada fırtına varmış gibi ses gidiyor oyun içi mikrofondan bahsetmiyorum discord skype vb gibi uygulamalardan bahsediyorum nasıl düzeltebilirim bunu
  9. B

Yardım Sadece tek diske format atmak

Bilgisayarımda 2 tane ssd takılı windows kurulu olmayanı sıfırlamak istiyorum nasıl yapabilirim
  10. B

2000Tl klavye önerisi

reis az çık demişin de nerdeyse 1 k para ekletmişsin
  11. B

2000Tl klavye önerisi

2000tlye kadar bütçem var mekanik klavye arıyorum numpadli olursa iyi olur olmazsada çok sorun değil ama yön tuşları olması lazım
  12. B

Whatgeek üzerinden ürün alan arkadaşların dikkatine !!

şuan gönderim yapıyorlar mı türkiyeye bilgisi olan var mı
  13. B

🔥İndirim Yeni Ucuz Wireless Kulaklık Alternatifi - VGN VXE V1 Wireless | 1299 TL |

Hala almayı düşünen varsa 1000tlye satıyorum
  14. B

Xbox Series S Her girişte parola soruyor

xboxa her girdiğimde parola istiyor bunu nasıl düzeltebilirim
  15. B

MSİ GC20 V2 Alınır mı

İnchesapta gaming gecelerinde 1200 civarına düşüyor bu fiyata alınır mı yoksa biraz daha biriktirip 9.nesil xbox kolu almaya değer mi fiyatları sürekli artıyor da
Geri