Berkann isimli üyenin son içerikleri

1. B

Sistem Yükseltme Tavsiye

Ankarada bakıyorum sadece o yüzden pek fazla ilan yok genelde çoğu mining yapılmış kartlar ama facebook marketplace e yeni bakacağım şimdi.
  2. B

Sistem Yükseltme Tavsiye

[H3 id='Asrock+RX+6700+XT+Challenger+D']Asrock RX 6700 XT Challenger D[/H3]
  3. B

Sistem Yükseltme Tavsiye

Ankaradayım da ilanlarda bulamadım. zaten sıfır fiyatı 5300 seviyelerinde ikinic el de 3,5-4 civarı istiyorlar. 1768249885 rx 6700xt için 10k fiyat nasıldır sizce çok mu temiz olduğunu düşündüğüm bir kart.
  4. B

Sistem Yükseltme Tavsiye

herkese selamlar. 2020 yılında donanım arşivinden da-3 sistemini almıştım yıllardır da memnundum. Artık performansı yetersiz gelmeye başladığı için sistemdeki ekran kartı ve işlemciyi değiştirmeyi planlıyorum. Sistemim şu an şöyle; İşlemci: Ryzen 5 3500 Ekran Kartı: GIGABAYTE GTX1660SUPER 6GB...
  5. B

Playstation 5 Slim tavsiye

playstation 5 Slim almak istiyorum. Geçen hafta bir satıcıdan aldım. Sıfır diye aldım ancak ikinci el yenilenmiş cihaz gönderdiler. İade ettim. Bu sefer güvenilir bir yerden almak istiyorum. Önerilen bir satıcı var mıdır ? Ben bu iki satıcı arasında kaldım. Aynı satıcılar farklı sitelerde de...
  6. B

🔥İndirim Playstation 5 Slim 1 TB Digital Edition 23.499 TL YENİ HESAP AÇ 500 TL KUPON

Satıcı hakkında bilgi var mı ? Piyasada ikinci el cihazı sıfır diye satan çok yer var. Güvenilir midir bu satıcı ?
  7. B

Da3 Sistem Yükseltme Tavsiye

Darboğaz veya psu da sıkıntı yaşar mıyım
  8. B

2.el de olur hatta daha iyi olur. Şu an 1660super var ama sorunlu. 1759442469 8k kadar düşünüyorum. Mantıklı olur mu ? Yoksa komple sıfır sistem mi almalıyım
  9. B

Ekran kartı olarak ne almalıyım sizce ? İşlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorum şu an için.
  10. B

Herkese merhabalar, 5 yıl önce donanım arşivi da3 sistemi almıştım ve bugüne kadar da memnundum bir sorun çıkmadı. Ancak geçen gün ekran kartımdan kaynaklı bir hata aldım, burada da konu açmıştım galiba vram hatası almışım. Sorum sizce ekran kartımı upgrade edip devam etmem mantıklı olur mu ...
  11. B

Bilgisayar ekranımda bozulmalar oldu.

Furmark testi yaparken 5.dakikada uygulama kapandı. Sıcaklık 76 derece seviyesindeydi. Ne yapabilirim ekran kartı mı bozuldu yani
  12. B

şu an düzeldi mesela hiçbir şey yapmadım. eski normal haline döndü. başka bir sorundan kaynaklı olabilir mi acaba ?
  13. B

değer mi peki sizce ? 1660s ekran kartım, ne kadar tutar bir bilginiz var mı ?
  14. B

ne olmuş yani hocam ne yapılabilir ?
  15. B

Merhabalar. Bilgisayarımda birkaç gündür ciddi bir performans düşüşü vardı ve oyunlarda crash yiyordum, video oynatırken de tık tık ilerleme hissiyatı veriyordu. Biraz önce tık diye ekran kapandı ve sonra ekranım bu şekilde oldu. Problem nedir çözümü var mıdır ?
Geri