Ankaradayım da ilanlarda bulamadım. zaten sıfır fiyatı 5300 seviyelerinde ikinic el de 3,5-4 civarı istiyorlar.
1768249885
rx 6700xt için 10k fiyat nasıldır sizce çok mu temiz olduğunu düşündüğüm bir kart.
herkese selamlar. 2020 yılında donanım arşivinden da-3 sistemini almıştım yıllardır da memnundum. Artık performansı yetersiz gelmeye başladığı için sistemdeki ekran kartı ve işlemciyi değiştirmeyi planlıyorum. Sistemim şu an şöyle;
İşlemci: Ryzen 5 3500
Ekran Kartı: GIGABAYTE GTX1660SUPER 6GB...
playstation 5 Slim almak istiyorum. Geçen hafta bir satıcıdan aldım. Sıfır diye aldım ancak ikinci el yenilenmiş cihaz gönderdiler. İade ettim. Bu sefer güvenilir bir yerden almak istiyorum. Önerilen bir satıcı var mıdır ? Ben bu iki satıcı arasında kaldım. Aynı satıcılar farklı sitelerde de...
2.el de olur hatta daha iyi olur. Şu an 1660super var ama sorunlu.
1759442469
8k kadar düşünüyorum. Mantıklı olur mu ? Yoksa komple sıfır sistem mi almalıyım
Herkese merhabalar, 5 yıl önce donanım arşivi da3 sistemi almıştım ve bugüne kadar da memnundum bir sorun çıkmadı. Ancak geçen gün ekran kartımdan kaynaklı bir hata aldım, burada da konu açmıştım galiba vram hatası almışım. Sorum sizce ekran kartımı upgrade edip devam etmem mantıklı olur mu ...
Merhabalar. Bilgisayarımda birkaç gündür ciddi bir performans düşüşü vardı ve oyunlarda crash yiyordum, video oynatırken de tık tık ilerleme hissiyatı veriyordu. Biraz önce tık diye ekran kapandı ve sonra ekranım bu şekilde oldu. Problem nedir çözümü var mıdır ?