berkant__ isimli üyenin son içerikleri

1. B

Korsan Photoshop İndirdiğim İçin Orjinal İndiremiyorum

eskiden ıllistrator ve Photoshop u korsan indirdim ama şimdi orjinal aldım indirirken hata veriyor indirmiyor biraz sordum korsan indirdiğim için olduğunu söylediler çözümünü bilen varsa söylesin sildim ama hala indirme tuşuna basınca hiçbirşey olmuyor
  2. B

Sıvı soğutucum havayı içeri doğru değilde dışarı doğru üflüyor

Kasayı temizlerken fark ettim toz filtresinin üstü değilde altında toz vardı elimi tutarak kontrol ettim üst taraftaki sıvı soğutucu fanları havayı dışarı doğru üflüyordu. Normal mi yoksa içeri doğru üflemesi mi gerekiyor?
  3. B

cs2 de deçkin ödüllerinin değeri artıyormu?

cs2 de saçkin aldım ama 0.03 lük skin vs veriyor rütbe arttıkça daha iyi skinler verebiliyormu yoksa rütbeyl alakası yok şansa göremi veriyor yoksa hep mi ucuz skin veriyor.
  4. B

Yardım Razer Blackshark V2 X mi daha iyi yoksa Rampage CRACK 2 mi?

Normalde kablosuz almak istediğim için fotoğraftaki Rampage nin kablosuz kulaklığını alacaktım ama arkadaşım "Rampage çok sıkıntılı ama eminde değilim" dediği için başka bi kulaklık baktım ama birde buradan sorayım dedim Rampage kulaklıklarda sıkıntı varmıdır yada hangi kulaklığı almalıyım (2k...
  5. B

Atruic service ciddi işlemci kullanıyor

Atruic services diye bi uygulama işlemcinin %90 kullanıyor kapatırsam gene açılıyor silemiyorum malvarebytes ile virüs taraması yaptım orda çıkmadı oyun oynayamıyorum nası silecem
  6. B

İşlemci Amd ryzen5 5600mpk kutusundan çıkan fan yeterli olurmu?

AMD Ryzen 5 5600 MPK 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB GDDR6 128Bit Beyaz Ekran Kartı Olan bir hazır sitem almayı düşünüyorum ama işlemci için kutudan çıkan fan yeterli olurmu?
  7. B

Amd ruzen5 5600 mpk ile

AMD Ryzen 5 5600 MPK 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci
Geri