berkantcnar isimli üyenin son içerikleri

1. B

Sistem Uyumlu mu? Yardımcı Olabilir misiniz? ACİL

Merhaba, Aşağıdaki sisteme görselde olmayan "Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Hava Soğutucu" eklendi. Sizce sistem iyi midir? Sipariş vereceğim şimdi acilen yardımcı olabilir misiniz? İşlemciyi 7600'e çekmeme gerek var mı?
  2. B

Donanım Uyum ve Fiyat Performansı Hakkında Yardım

dahili gpu ya sahip olmasinin performansa etkisi var mi ne ise yariyor acaba
  3. B

ne icin acaba? 7600 daha ust model diye biliyorum
  4. B

Şimdilik tekli alsam daha sonrasında bir tekli daha alsak dual çalışıyorlar mı? yoksa direkt ikili mi almak lazım :D hiç bilmiyorum bunları fark yok dimi aralarında
  5. B

yok hayır ikisinden birini alacagım. 2x16 veya 1x16 1747434172 bulamadım ben benzer sistem. link var mı?
  6. B

EKLEME Kasa: Enermax Starryfort SF70F Argb Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower
  7. B

Merhaba, Sistem topladım bu işlerden çok anlamıyorum. Uyumlu ve fp midir? Alınır mı? Yardımcı olabilir misiniz? RYZEN 5 7600 TRAY 6.969TL GIGABYTE 7800XT İTOPYA 20.799TL İYZİCO İLE ÖDEME Thermalright Peerless Assassin 1349TL İYZİCO İLE ÖDEME ASUS B650M-K 4.949TL PATRİOT 2X16 6000 CL30...
  8. B

5060/5060Tİ/9060/9060XT Sistem Toplamak İsteyenler için AM5 Parça Tavsiyeleri

peki sizce 7800xt gigabyte 3 fanlı model mi yoksa 7800xt asus 2 fanlı model mi tercih edilmeli?
  9. B

5060/5060Tİ/9060/9060XT Sistem Toplamak İsteyenler için AM5 Parça Tavsiyeleri

Hocam merhaba, Öncelikle yardımınız için teşekkürler, sitem için 40k bütçem var. fps oyunlarda oynuyorum 2k da. Önerebileceğiniz f/p hazır sistem var mıdır? amd ekran kartlarına sıcak bakıyorum. Montaj işinden anlamadıgım için hazır toplanmıs sistem almam gerekiyor.
  10. B

Sistem Montajını Nerede Yaptırabilirim?

Merhaba, Parça parça olacak şekilde sistem topladım fakat montaj ve kurulum işlemlerini bilmiyorum. Montajı yaptırabileceğim İstanbul içi güvenilir bir yer önerebilir misiniz?
Geri