berkauaslan49 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Squadda kaç fps alırım ?

yani kotu mu iyi mi? anlamadim bide dun 2 3 saat ets oynadim kart 76 dereceye kadar cikti
  2. B

Squadda kaç fps alırım ?

sistemim rx 6750xt ryzen 5 5600 16gb ddr4 ram bu sekılde squadda dusuk orta ayarlarda kac fps alırım tahmini
  3. B

Toki hakkinda soru ?

Hocam ayni proje sonucta ama umarim sizin dediginiz gibidir eger boyle degilsede asiri sacma bi sistem yani
  4. B

Toki hakkinda soru ?

Hocam gptye sordugumda sozlesme evrak kisminda tek bir kisi secip ona hak veriliyor dedi umarim bu projede farkli detaylar vardir
  5. B

Toki hakkinda soru ?

Ne engellisi dostum genc kategorisi
  6. B

Toki hakkinda soru ?

Hocam basvuru coktan yapildi zaten ikimizdede hak sahibi oldugumuz yaziyor suan 1771427219 19 yasindayim ayni hanedeyiz hocam diger sartlar neler bilginiz varmi
  7. B

Toki hakkinda soru ?

Arkadaslar hem babama hemde bana cikmis gozukuyor ayni hanedeyiz birimizinki iptal mi olacak yoksa ikimizde alabilecekmiyiz
  8. B

Valorant hvci enabled sorunu

Bu sorunu nasil cozerim bellek butunlugu secenegi yok maalesef gozukmuyor bende cozumu varmi
  9. B

Mouseun sol tiki cok hassas oldu

Garantiye gondersem tahmini ne kadar surer hocam gelmesi cok surer mi acaba
  10. B

Mouseun sol tiki cok hassas oldu

Mouse razer deathadder essensial sol tik asiri hassas parmagimi koyunca bile basiyor hic mesafe yok gibi neden oldu bu cozumu varmi
  11. B

1.4 tce motor nasildir

Hocam baktigim bir ilan begendim onda var lpg ve benim icin cok daha iyo olur lpg olmasi yakit masrafi zorlar biraz benim icin onemli olan saglam mi ustasi parcasi bulunuyor mu 1770105164 1.5 dci dusunuyordum aslinda ama ayni ayarda arabalar ustune 150 200 bin lira ekleniyor 1.5 dci olunca
  12. B

1.4 tce motor nasildir

Megane 3 coupe dusunuyorum 1.4 tce motor internette cok bi bilgi bulamadim bu motor hakkinda kullanan yada bilgisi olan var mi ayrica lpg uyumlumudur bir kac ilanda gordum
  13. B

Sağ taraftan ses az geliyor

Tesekkurler hocam deneyecegim
  14. B

Hocam ses seviyesi dusuk olunca yakindaki adamin bile sesi gelmiyot
  15. B

Havit h2002p var daha 3 ay bile olmadi alali dunden beri sag taraftan ses az geliyor ki zaten bunu kim onerdi bana bilmiyorum ses seviyesi aşırı az 7.1 oldugunuda dusunmuyorum ne ses kasiliyor ne muzik dinleniyor bide bu cikti duzeltebilir miyim
Geri