yeni almış oldugum pc de icinde 5060ti 16gb edition var bilgisayar alındıgı gunden bilgisayar kapanmadan bazen ekran kapanıp acılıyor drıver lar ın hepsı kuruldu lutfen yardım edin
Valla ilk defa sistem toplayacak olmama rağmen çok fazla bilgi sahibiyim çünkü 3 seneden beri toplayacam diye diye bu seneye kaldı 3 senedede az uz şeyler öğrenmedik peki stellseries rival 3 sizce nasıl fiyatı için demiyorum ben cidden çok severek kullandığım bir ürün
1752449610
Ajazz o kadar...
Kablolu kablosuz farketmez ama bence kablolu olsa daha iyi olur
Ayrıca ilk defa alacağım için çinki markaları muhtemelen tercih etmem bilindik markalar olsa daha iyi olur
Merhaba yakın zamanda ilk pc mi toplayacağım klavye olarak ne seveceğime karar veremedim sizden yardım istemeye geldim aklımda iki seçenek var sizce hangisini tercih etmek mantıklı olur
Aklımdaki iki model şunlar
Kb-R28 Blade Plus Red switch
Havit Gamenote KB870L
Başka önerileriniz varsa...
Selamlar yakın zamnada ilk pc mi alacağım aklıma çok fazla yatan bir mouse oldu sizce bu mouse 10 üzerinden kaçlık veya farklı mouse önerileriniz varsa yazarsanız çok mutlu olurum
Aklımdaki mouse stellseries rival 3
İnternet kafe olsun arkadaş ortamı olsun bu mouse çok severek kullandım ayrıca...
Yakın zamanda pc sistemi kuracağım bu ilk olacak he bu sistemde hangi kulaklığı tercih edeceğime karar veremedim bunun için sizlere danışmak istedim
Aklımdaki modeller
Gamepower fujin 7.1 kablolu kulaklık
Hyper cloud 3 kablolu kulaklık( bütçemi biraz aşıyor ama çok fazla övüyorlar övüldügü...
9060 galiba 8 gn vram olacak o yüzden 7700xt tercih ettim
1746451197
Saphie almayacak gigabyte alacam
1746451248
2k monitör alacak bütçe olsa zaten 7800xt alırım çünkü çok fp bir kart
Haziran ayında rx7700xt ile r5 7500f ikilisi ile bir sistem toplayacağım sisteme klavye mouse kulaklık monitör ve kasa dahil 55-60k arası bir bütçem var bu bütçe ile sizce böyle bir sistem toplarsam bu sistem beni kaç yıl götürür ayrıca rx7700xt yerine hangi kart olabilir. (Monitörü bütçe...