Berkay1519 isimli üyenin son içerikleri

1. B

5060 ti ekran kapalıp acılma

yeni almış oldugum pc de icinde 5060ti 16gb edition var bilgisayar alındıgı gunden bilgisayar kapanmadan bazen ekran kapanıp acılıyor drıver lar ın hepsı kuruldu lutfen yardım edin
  2. B

Ortlama bir fiyata mouse

Bu mouse dana memnun musun bunu almayı daha yeni düşündüm ama fiyata göre özellikleri aşırı abartı cidden bu kadar iyi mi
  3. B

2k bandında zorlarsam 3k bandıda kulak üstü kulaklık

Daha önce hiç hyper cloud 3 kablolu kullandın mı
  4. B

Ortlama bir fiyata mouse

Benim çünkü wlim ona baya bi alıştı logitech in en baba mouse da denedim ama onun kadar rahat edemiyorum
  5. B

Ortlama bir fiyata mouse

Valla ilk defa sistem toplayacak olmama rağmen çok fazla bilgi sahibiyim çünkü 3 seneden beri toplayacam diye diye bu seneye kaldı 3 senedede az uz şeyler öğrenmedik peki stellseries rival 3 sizce nasıl fiyatı için demiyorum ben cidden çok severek kullandığım bir ürün 1752449610 Ajazz o kadar...
  6. B

Ortlama bir fiyata mouse

Reis hızını seveyim kulaklık mevzusunda yazdı arkadaş onunla karıştırdım 1752449284 Yok rampage seçmem mouseda
  7. B

Ortlama bir fiyata mouse

Kablolu kablosuz farketmez ama bence kablolu olsa daha iyi olur Ayrıca ilk defa alacağım için çinki markaları muhtemelen tercih etmem bilindik markalar olsa daha iyi olur
  8. B

Sizce hangi klavyeyi satın almalıyım !!!

Merhaba yakın zamanda ilk pc mi toplayacağım klavye olarak ne seveceğime karar veremedim sizden yardım istemeye geldim aklımda iki seçenek var sizce hangisini tercih etmek mantıklı olur Aklımdaki iki model şunlar Kb-R28 Blade Plus Red switch Havit Gamenote KB870L Başka önerileriniz varsa...
  9. B

Ortlama bir fiyata mouse

Selamlar yakın zamnada ilk pc mi alacağım aklıma çok fazla yatan bir mouse oldu sizce bu mouse 10 üzerinden kaçlık veya farklı mouse önerileriniz varsa yazarsanız çok mutlu olurum Aklımdaki mouse stellseries rival 3 İnternet kafe olsun arkadaş ortamı olsun bu mouse çok severek kullandım ayrıca...
  10. B

2k bandında zorlarsam 3k bandıda kulak üstü kulaklık

Yakın zamanda pc sistemi kuracağım bu ilk olacak he bu sistemde hangi kulaklığı tercih edeceğime karar veremedim bunun için sizlere danışmak istedim Aklımdaki modeller Gamepower fujin 7.1 kablolu kulaklık Hyper cloud 3 kablolu kulaklık( bütçemi biraz aşıyor ama çok fazla övüyorlar övüldügü...
  11. B

Çözüldü✓ Rx7700xt alınır mı ?

9060 galiba 8 gn vram olacak o yüzden 7700xt tercih ettim 1746451197 Saphie almayacak gigabyte alacam 1746451248 2k monitör alacak bütçe olsa zaten 7800xt alırım çünkü çok fp bir kart
  12. B

Onu düşündüm ama ikinci el piyasaya uğraşmak istemediğim için böyle bir sistemi tercih ettim ama seninkine doğru düşünce
  13. B

Kaç yıl ömrü var son soru hocam
  14. B

Haziran ayında rx7700xt ile r5 7500f ikilisi ile bir sistem toplayacağım sisteme klavye mouse kulaklık monitör ve kasa dahil 55-60k arası bir bütçem var bu bütçe ile sizce böyle bir sistem toplarsam bu sistem beni kaç yıl götürür ayrıca rx7700xt yerine hangi kart olabilir. (Monitörü bütçe...
Geri