Berkay_ isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım 2014 Corsa'dan gelen takırtı ve gıcırtı sesi

Herkese iyi günler dilerim. 2014 model corsa d aracım var. Aracın direksiyonunu çevirirken gıcırtı sesi geliyor. Özellikle durduğu yerde döndürünce sesin şiddeti artıyor. Buna ek olarak çukura girince ve kasisten geçerken aracın sağ ön tarafından ve lastiğin üst kısmından gibi tek seferlik olmak...
  2. B

Öneri Araç kamerası önerisi.

Herkese iyi günler. Araba kullanırken başıma çok olay geliyor son zamanlarda. Sinirlenip önüme atlamalar, zorla şerit işgali aslında araba kullanan çoğu insanın yaşadığı şeyler. Herhangi bir kaza durumunda kafamın ağrımasın istemediğim için bir kamera almak istiyorum. Fiyat performans ürün...
  3. B

İnternet üzerinden numaralı mercek için çerçeve almak.

Herkese iyi günler. Uzun zamandır numaralı gözlük kullanıyorum. Bugüne kadar tam olarak içime sinen bir şekilde gözlük aldığım çok olmadı. İnternette optikçilerden daha fazla çeşit olduğu için bu sefer internetten almak istiyorum. İnternetten alırken çerçeveyi ne tür almalıyım, numaralı mercek...
  4. B

Yardım Vitesi 3 yerine 1 e takmak

Debriyaja net olarak bastım hocam. Acemi gibi gözüküyor olabilirim belki yazdıklarım yüzünden ama acemi değilim. Dediğim gibi araçtan hiç ses gelmese ani sirkeleme ve yığılma yapsa tekerler kızaklasa vs. buraya yazmam bile. Ama ses gelince ne olmuş olabilir diye yazdım. Tahminimce ya 1.vitese...
  5. B

Şöyle söyleyeyim araç 3 de sayılmaz. 3 de giderken 1 atmak var 3 e atmaya çalışıp 1 e atmak var. İkisi arasında devir farkı baya var. Bende araba 3 e girseydi eğer devir biraz düşük kalıyordu az biraz fazla gaz verip öyle yola devam etmem gerekirdi. 2 ye atsaydım yani 2 de olduğunu hatırlayıp...
  6. B

Hocam şöyle söyleyeyim kavşakta olduğum için düz yol gibi düşünmeyin, yani hızım yüksek değil ama araç 1 de de gitmez o hızda tam ortası yani. Gelen sesin motordan gelmediğine eminim net olarak arabanın altından geldi. Hatta şöyle söyleyeyim eğer orda vites 3 e girseydi araba biraz titrerdi, gaz...
  7. B

Herkese iyi günler. Araç Citroën C Elysee. Yolda giderken bir kavşağa girdim frene basıp arabayı boşa aldım çünkü kavşağın sağından arabalar önümüze çıkabiliyor yola baktım ve amacım arabayı 3'e atıp yoluma devam etmekti. Arabayı 3'e almadan önce 2'ye çekmiştim ama ayağım hala debriyajda çünkü...
  8. B

Öneri 25 bin tl civarı laptop

Önceilkle iyi günler herkese. 25 bin tl civarı laptop almayı düşünüyorum. Hangi marka modeli önerirsiniz.
  9. B

Yardım Asus Prime B650M-R ile en fazla hangi işlemciyi besleyebilirim?

Anakart hakkında çok bilgim yok. Hazır baktığım bir sistemde bu anakart var ve biraz ileriye dönük olmasını istiyorum sistemin. Bu anakart ile en fazla hangi işlemciye kadar destekler?
  10. B

30K bütçe ile hangi hazır sistemi almalıyım? (Bütçe 1-2k yukarı oynayabilir.)

30 bin TL civarı hazır bir sistem almak istiyorum. Bütçenin 1-2k üstünde daha iyi sistem varsa onlar da olur. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
  11. B

Öneri Acer Nitro 5 vs Monster Abra a7

Herkese iyi günler https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v14-6-4/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAyp-sBhBSEiwAWWzTnmEyTgnEXVhvdvU52cPulA5uYQdhGBPrYP6hdCEJn3go5OAbed6NShoCrGwQAvD_BwE https://amzn.eu/d/fJDFI57 Bu iki bilgisayaradan hangisi daha iyi sizce? Eğer Acer alırsam ram...
  12. B

Yardım Monster Abra A7 vs Hp Victus 16

Monster işlemcisi 13. nesil AMD mi daha iyi bu durumda yoksa Intel mi? Bilgisayarda tasarım işleri yapılacak. Modelleme endüstriyel çizim vs.
  13. B

Yardım Monster Abra A7 vs Hp Victus 16

Herkese merhaba. Yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum iki laptop arasında kaldım. https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-s0022nt-amd-r7-7840hs-16gb-512gb-ssd-rtx4050-6gb-freedos-161-144-hz-tainabilir-bilgisayar-7z588ea-p-HBCV00004KFD3I?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail...
  14. B

20 bin TL civarı 65 inç televizyon önerisi yapabilir misiniz?

Bu televizyona dışarıdan uygulamalar yüklenebilir mi? Bir de TLC iyi bir marka mıdır? Bazı kişiler hiç almayın diyor.
  15. B

20 bin TL civarı 65 inç televizyon önerisi yapabilir misiniz?

20 bin TL civarı 65 inç bir televizyon almayı planlıyorum. Çok fazla ürün olduğu için kafam karıştı. Alabileceğim en iyi TV nedir sizce?
Geri