BerkayA01 isimli üyenin son içerikleri

1. BerkayA01

2k 27 inc IPS monitör tavsiyesi

ne aldın başkan
  2. BerkayA01

Yardım Kulaklık Önerisi ve Tavsiye

ss nova 5 alınır mı? hocam şuanki fiyatında uzun suredir pahalıydı düşmüş şimdi
  3. BerkayA01

Samsung Odyssey G5 G50D

seninki gelince inceleyip yorum yaparmısın
  4. BerkayA01

Samsung Odyssey G5 G50D

hocam curved tercih etmiyorum ve önermeyen arkadaslar neden onermiyo belirtirseniz sevinirim suan en mantikli onu buluyorum tek sorunu hdr kotuymus onu goruyorum surekli 1750884735 sagolun fikrinizi belirttiginiz icin egitim programini hallettim 7.500 u tamamlayip alicam bu hafta asus rog...
  5. BerkayA01

Samsung Odyssey G5 G50D

hocam bende almayı düşünüyorum bu hafta nasıl ürün memnunmusunuz bi kroniği sorunu fln mevcutmu?
  6. BerkayA01

2k 27" monitör alınır mı??

eyw kral 31 temmuzda bitiyomuş bu hafta alırım
  7. BerkayA01

ne kadara düşüyo onu alıym o zaman
  8. BerkayA01

aradaki 4k farkla kulaklıka takviye yaparım 8k lık olanı alıcam o zaman teşekkürler 1750622462 yks girdim bugun lise için geçerli değildir diye düşünüyorum 1750622512 samsungun kendisinden aldığım için iade işlemi kolay olur diye düşünüyorum o yuzden np.
  9. BerkayA01

sürekli monitör bakıyorum artık hangisi iyi hangisi kötü anlayamıyorum biri çok iyi diyo biri gömüyo bu 2 sinden birini almayı düşünüyorum özellikle üsttekini 4k daha ucuz bi sorunu fln varmıdır?
  10. BerkayA01

Yatay geçiş hakkında yardım lazım

piri reis üniversitesinde endüstri geliyo 1 senemi orda geçirip ortalamayı fulleyip yatay geçiş yapmam mantıklı olurmu?
  11. BerkayA01

27” QHD VEYA FHD MONİTÖR ÖNERİSİ

g65b yede bakıyodum açık kalmış sızın attıgınız o sandım buyuk ihtimal kb hocam.
  12. BerkayA01

ben ips panel taraftarıyım renkler benim için daha önemli hocam başka tavsiyeniz varmı?
  13. BerkayA01

ghosting i fln bi sorunu mevcutmu fiyatı uygun geldi asus xg27acs düşünüyorum parası hazır ama almadım hangisini seçmeliyim?
  14. BerkayA01

Yardım Siyah renkte sararma gibi bişey

ekran alıntısıyla ss aldım ekranı sag tarafa kaydırdım o görüntü onunla birlikte geliyodu operagx kullanıyorum siyah tema çok ufak belli oluyo yukarısında 1750444579 hesap makinesi açıkken ekran alıntısını açtım kayboldu ohhhh çok korktum garantiye verince 1-1.5 hafta gelmiyo o saydamlık...
  15. BerkayA01

Yardım Siyah renkte sararma gibi bişey

bilen yok galiba
Geri