Merhaba arkadaşlar yeni mortal kombat 1 aldım fakat oyuna girdiğimde yanıt vermiyor diyerek oyun açılmıyor ve siyah ekranda kalıyor yardımcı olabilecek var mıdır laptop üzerinden oynadığım için mi oldu acaba.
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
-16 gb ram
-i5 12500h
-RTX 3050 Tİ
RTX3050Tİ 16GB RAM İ5 12500H LAPTOP dyinglight 2 oynatır mı beyler oyunu indirimde aldım fakat youtubede izlediğimde sıkıntı yok ama bazıları sıkıntı yarattığını söylemiş içimde şüphe oldu sormak istedim
düşündüğüm laptop bu yardımcı olursanız çok sevinirim bütçem max 22k birde bunların seri numaraları ama aynı özellikleri farklı olanlar var onlarda fiyat 1k falan daha pahalı sebebi nedir acaba...
aynen aga üni için alıyorum taşınabilir olması güzel bir şey yoksa masaüstü tabii ki daha iyi toplanır
1666645648
aga iyi diyenlerde var senin gibi diyenlerde genel laptop sorunları değil mi zaten ısınmaları altına soğutucu koyulduğunda daha iyi olabilir gibi
1666645778
attığım linkdeki ekran...
Merhabalar herkese aklım çok karışık max çıkabileceğim fiyat atacağım linkdeki fiyat kadardır bu bilgisayar hoşuma gitti gibi ama herşeyi öven de gömen de çok yardımcı olursanız veya başka bi öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim...