Berkaybeyaz5 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Xbox gamepad bozuldu mu?

Denedim onu işe yaramadı malesef. 1770489998 Arkadaşlar yardımcı olabilicek var mı?
  2. B

Xbox gamepad bozuldu mu?

Arkadaşlar oyun oynarken başıma geldi. Sol analoğu yukarı çekerken bazen algılamıyordu, şu siteden bakayım dedim. Mesela bu fotoğraflarda en yukarı çekmeme rağmen arada küçük bir boşluk kalıyor. O boşluk yüzünden de oyunda menülerde üstü algılamıyor. Acaba analog bozuldu mu, ne oldu sizce...
  3. B

Kingdom Come 2 oynarken Xbox gamepad gecikme yapıyor

Sorunu çözdüm steam girdisini devre dışı bırakıp steamden xbox genişletilmiş özellik desteği sürücüsünü indirdim halloldu. 1770481807 Bende kablosuz oynarken oluyordu sadece.
  4. B

Kingdom Come 2 oynarken Xbox gamepad gecikme yapıyor

Arkadaşlar diğer oyunlarda test etmedim bilgisayarımda başka oyun yok ama hardware tester sitesinde de kasma yapıyor. Oyunu oynamaya başlıyorum bir süre her şey normal sonra bir böyle gamepad gecikmeye oyunu kastırmaya başlıyor. Siteden test ettiğimde de böyle hem çok laglı hareket ediyor analog...
  5. B

Laptop Fazla Isınıyor HWMonitor Değerleri Yüksek mi?

Hocam şöyle 1-2 dakika stres testi oluyo galiba bu hiç yapmamıştım da korktum 96 derece falan görünce normal mi bu değerler yoksa? Not:Bakmışken bide furmark testi yapayım dedim bu değerler nasıl?
  6. B

Bu laptoplara özgü bir şey mi ben masaüstü kullanırken ısınsa bile performansı düşmezdi hatırladığım kadarıyla sıcaklık değerlerine falan bakmamı önerir misin bunda ısındığında performansı çok mu düşüyor.
  7. B

Arkadaşlar sistem boşta çalışırken bazaen sadece LoL vs. oynarken laptop takılamalara başlıyor internette takılırken de oluyor ve oyun oynrarken çok ısınıyor daha önce laptop kullanmadığım için bu normal mi bilmiyorum ama alalı 1 sene falan olmadı temizliğe gerek var mı vs. tavsiyeniz var mı bu...
  8. B

Xbox Gamepad Renk Değiştirme

Vaz geçtim kral ya ilerde belki kılıf alırım. Zaten diğer kollar da öyle pek fazla özellik sunmuyor az daha kaliteli diye şimdi uğraşmayacam. Yardım için teşekkürler ama.
  9. B

mantıklıymış aslında ama yapmıyor yani
  10. B

Xbox Gamepad Kaça Satabilirim

Arkadaşlar garantisi 2027 gibi bitiyor kontrolcü sorunsuz her şeyi çalışıyor düz beyaz sizce kaç liraya ilana koymalıyım? Gulikit kk3 pro almak istiyorum onun için satıyorum.
  11. B

Yapmiyor 1755712341 Neden sordunuz?
  12. B

Hani aradaki farkı ödemek gibi bir olay olsa güzel olurdu tanıdık malesef yok. Kılıf vs. almayı düşündüm ama onlar da 300 liradan falan başlıyor yani gereksiz geliyor boşuna o parayı vermek bilemedim.
  13. B

Arkadaşlar ben bir Xbox gamepad almıştım 9.nesil ve garantisi hala duruyor. Acaba bunu siyahıyla değiştirmek gibi bir ihtimalim var mı? Beyaz renk çok kır tutuyor ve siyah daha güzel görünüyor daha çok hoşuma gidiyor. Değiştiriliyor da bile bunu boyama ihtimalim vs. var mı siz ne önerirsiniz?
  14. B

RTX 2050 Minecraft sheder pack kasıyor

Arkadaşlar ekran kartım RTX 2050 bsl sheder kullanıyorum normalde 200-230 FPS civarı alırken sheder pack açtığımda 40-50 civarına düşüyor yer yer 60'a yükseldiği oluyor ama bu kadar FPS düşmesi bana biraz saçma geldi arkadaşım yakın bir ekran kartı kullanıyor 6550M ekran kartı 120FPS alıyor bana...
  15. B

20 Bin TL Gaming Laptop

Ya valla böyle hikayeli oyunlar oynarım max ayarlar olmasına gerek yok belki cs oynarım bide war thunder Zaten gamepad ile oynicam 60 fps kafi
Geri