Teşekkürler arkadaşlar, başka test yapmalı mıyım? Önerdiğini bir şey var mı
1737559094
Bir de 550W psu kullanıyorum bir sıkıntı olsaydı pc kapanırdı dimi
ilerde muhtemelen değiştiririm zaten ama şimdilik idare etsin istiyorum
hocam sarı sitede param güvende ile almak istiyorum o yüzden fiyatlar uçuyor, güzel bi 6700xt bulup değerlendirmek istiyorum zaten işimi fazlasıyla görür, sadece sıkıntı çıkarmayacağından emin olmak istiyorum
Corsair spec delta rgb kasasında 550w 80+, seneler önce Donanım Arşivi v3.5 almıştım ordan kalma :D
1737368012
evet aslında direkt onu alacaktım ama 550w psu sıkıntı yaratabilir diye korkuyorum
Yanıtlarınız için teşekkürler, ben de 6700xt düşünüyordum ama 550w psu ile sıkıntı çıkarabilir diye çok yorum gördüm. Hali hazırda kullanan veya tanıdığı olan var mı? Aldıktan sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum.
1737367253
bütçe yetmiyor maalesef
Arkadaşlar, bir türlü karar veremiyorum. Lütfen 550W psu, ryzen 5 5600 ile 1080p ULTRA ayarlar için ekran kartı önerisi yapabilir misiniz? 2. el almayı düşünüyorum bütçe 8-9k.
Merhaba arkadaşlar, çoğu zaman bilgisayarımı açıp 5 6 saniye geçirince donuyor ve yeniden başlatıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Yeniden başlıyor, fanlar hızlanıyor ve ekrana görüntü gelmiyor ama bunu her zaman yapmıyor. Kasayı açıp kabloları falan da sıklaştırdım acaba sorun ne olabilir...