berkaygurler isimli üyenin son içerikleri

1. B

❌İndirim Bitti! Next YE-58GFSG8-QLED 58" 14.143 ₺ !!!!

Hocam bu fiyat geçmişine nerden baktın acaba
  2. B

🔥İndirim 2.EL SONY PLAYSTATİON 5 SLİM PS5 DİJİTAL EDİTİON 1TB OYUN KONSOLU 19,749 TL

1 dk olmamış siz paylaşalı mevcut değil yazıyor hocam
  3. B

❌İndirim Bitti! 2 adet unisex parfüm 18 tl

Teşekkürler çektim iki tane
  4. B

🔥İndirim Boyner Jack&Jones %50 İndirim

Hocam tekrar varmı acaba bu kod gibi
  5. B

❌İndirim Bitti! Samsung M7 Serisi 43” Akıllı Monitör 🔥9.999₺

pahalı gibi hocam yinede öğrenci indiriminden 2 ay önce 7500₺ ye aldım monitör bu arada on numara ps5 de çok iyi iş görüyor
  6. B

Kuveyt Türk Kampüslülere 1125TLye 750TL indirim

giyim kampanyası vardı bende harcama yaptım halen gelmedi hocam geçen ayki ödüller hiç kimseye halen gelmedi
  7. B

Beyas bilgisayardan ekran kartı alınır mı

ALINIR SÜLEYMAN ABİ VAR YARDIMCI OLUR REF
  8. B

🔥 AULA F75 SON 6 AYIN EN DÜŞÜK FİYATI 🔥

dynatab da aldım geliyor hocam :D
  9. B

🔥 AULA F75 SON 6 AYIN EN DÜŞÜK FİYATI 🔥

Meraklısına güzel bir fırsat! Aula F75 klavye şu an sadece 2356₺ ve bu fiyat son 6 ayın en düşük seviyesi. Takip edenler bilir, bu fiyata nadir düşüyor. https://m.n11.com/urun/aula-f75-mekanik-rgb-tkl-gray-switch-kablosuz-makrolu-hot-swap-klavye-58019694?magaza=maxitekno
  10. B

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Bana da böyle gelmiş. vergi çıkmaz umarım Merhaba, Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Ürün değerini 15$ olarak ilan ettik ve siparişinizi YunExpress aracılığıyla göndereceğiz. Gönderiyi mümkün olan en kısa sürede ayarlamak için elimizden geleni yapacağız. Ürün gönderildikten sonra, takip...
  11. B

🔥İndirim GameBooster GB-G3601B USB3.0 Siyah Rainbow RGB Fan Strip Kasa 999 TL

raptor bilgisayar'dan halit abinin markası strong facebookdan bul daha uygun fiyata alırsın :D
Geri