Laptop termal ped değiştireceğim hangi boyut almam gerektiğini öğrenmemin bir yolu varmı ve taktığim m2ssd çok ısınıyor ona nasıl bir soğutucu almam gerek.
İyi yapmışsınız asus kalitesi ön plana çıkıyor her anlamda.Eğer 8gb ram takmayı düşünürsen benim laptoptan çıkardığım ram verebilirim uyguna 2 ay kullanıldı.
Benim arkadaşim bu lenovo modeli kullanıyor malzeme kalitesi olarak çok zayıf kalıyor yanliş hatirlamiyorsam rgb aydinlatma bile yok birde aşırı ghosting vardı. 8gb ram alıp asus almak daha mantıklı bence malzeme kalitesi +soğutma ekran diğer ürünlerden kaliteli
Samsung odesey g5 va panel almıştım aşırı ghosting olduğu için iade edip,bütçe artırıp ıps panele geçeceğim.Bütçe max 10bin tl bu 3 model arasında kaldım ışık süzmesi ghosting sorunu bu modellerde varmıdır.Başka monitör varsa da...
2k varmı aynı fiyata ben bulamadım
1701947966
Dİğer ekranımda ıps panel onda da ghosting var ufo testinde belli sıkıntı olmadan kullanıyordum ama bu baya kötü kullanılmıyor yetkili servise gidecek rapor verecekler yeni gelicek olan üründe güncelleme yapıp denerim buna yapma şansım olmadı
Benim aldığım model buydu kullananlar sıkıntı yok diyolardı buxuf modeli sıkıntılı falan diyolardı değişim yapsam yine böyle sorun olurmu bu modeli kullananlar yazsa çok iyi olacakta denk gelmiyor
İnternetten aldım iade yerine değişim istesem nasıl olur ben 5500tl ye aldım şuan 9bin 12 bin tl arası fiyatı direk kusurlu ürun diye değişim istesem sorun çıkarmı acaba.
Videoları paylaştım monitör mediamartan aldım dün geldi görüntüler çok tuhaf bazı beyaz yazilar renkli renkli gözüküyor hareket ettirdiğimde görüntü çok tuhaf gözüküyor neden olabilir?