berkaytuncay isimli üyenin son içerikleri

1. berkaytuncay

3 bin TL ye kadar Klavye önerisi

3 Bin TL ye beyaz renklerde mümkünse manyetik olan klavye arıyorum
  2. berkaytuncay

Çözüldü✓ Bütçe 1700 mouse önerisi lazım

O halde A9 plus alıcam bende teşekkürler
  3. berkaytuncay

Çözüldü✓ Bütçe 1700 mouse önerisi lazım

Mouse arıyorum maksss 1700 TL üzerine çıkmak istemiyorum wraith A9 plus siyah modeline baktım 1700 e geliyor ama bu kadar vermek istemiyorum veya bu fiyata değer mi bu mouse arkadaşlar? Link: https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008556737
  4. berkaytuncay

Yardım Edifier W820NB fiyata değer mi

Bütçemi biraz zorlasada almak istiyorum Youtube da inceleme de göremedim o yüzden fikir sahibi de olamıyorum hakkında. Kullanmış araştırmış olan yardım edebilir mi Teşekkürler KulaklıkLink
  5. berkaytuncay

2000 civarı kulaklık

Kablosuz kulaküstü arıyorum günlük hayatta kullanmalık
  6. berkaytuncay

kulaküstü kulaklık öneri

Müzik ve film izlerken kullanmalık kulaküstü kulaklık alıcam. JBL pişmanlık diyen insanlar gördüm o yüzden farklı marka kulaklık arıyorum. Tasarım açısından da güzel olsa iyi olur. Ek olarak hem laptopta hem telefonda kullanıcam.
  7. berkaytuncay

JBL kulaklık almama yardım edin

Amazondan alsam kaç günde gelir daha önce Amazon kullanmadım
  8. berkaytuncay

Bu arada eklemeyi unutmuşum kulak üstü arıyorum.
  9. berkaytuncay

JBL almayı düşünüyorum ama 510 520 720 gibi gibi fazla fazla model var bütçem 2 bin 2 bine kadar en iyi modeli almak istiyorum. Hangi modeli tercih etmeliyim?
  10. berkaytuncay

Havit H655BT pro mu TaoTronics bh1121 mi

İki kulaklık arasında kararsız kaldım. Arada fiyat farkı da var ayrıca havit te Hires desteği var. Bu fiyat farkına havit alınır mı?
  11. berkaytuncay

Masaüstü ögeler hizalanmıyor.

Olmuyor
  12. berkaytuncay

Masaüstü ögeler hizalanmıyor.

Uygulamlalar böyle arası boşluk kalıyor araya koyamıyorum çok kötü gözüküyor. Nasıl düzelcek
  13. berkaytuncay

Çözüldü✓ İnce hesapta böyle bir sistem gördüm parçalar iyi midir? fiyatı 11,899 değer mi

Bu senin önerdiğin daha iyiymiş peki ben satın aldığımda nasıl windows yükleyeceğim
  14. berkaytuncay

ekran kartı modelleri

Rtx ile gtx fark ne firma aynı değil mi
Geri