Sonuna kadar haklı bir yaklaşım, adam hala sidik yarıştırıyor. Özellikleri ve kullanıcı deneyimlerine bakmak yerine direkt saldırıya geçiliyor ciddi anlamda anlamıyorum.
Eğer aceleniz yoksa videoyu bekleyip özelliklerini görmek mantıklı bir yaklaşım olur ayrıca yavaş yavaş ürünler satılmaya başladı. Yakın bir zamanda kullanıcı deneyimleride paylaşılacaktır.
Biraz eski bir ürün ve sahibindende benzer bir ilan bulamadım. Ürünü satmak istiyoruz ama ederi nedir vs. Yada nasıl bir kitle bulabiliriz bilgim yok ve siz değerli üyelere danışmak istedim. Ederi nedir, nasıl Bir üründür alıcısı kimdir bilgi verebilecek olan varsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
Sinirim ciddi anlamda bozuldu birkaç kişiye sordum bizde sorun yok dedi yardımcı olursanız çok sevinirim kafayı yiyeceğim 2x tele lenste video çekim modunda hiçbirşekilde yakını netlemiyor sadece 24 ve 30 da yakını netliyor.
beken kötü değilki halk arasında efsane bekende sorun yaşayan çok nadir gördüm vxe de olsun z1 de olsun z1 in yorumlarına bakarsan bir tane takılma ile alakalı sorun yok aynısı vxe dede geçerli
şuana kadar herhangi bir gecikme veya takılma yaşamadım eğer yaşarsanda ki çok nadir bir ihtimal müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğin zaman hızlıca bir şekilde yardımcı oluyorlar