BerkayYSR isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım Razer Blackshark V2 Pro Synapse Update Failed Hatası

Merhabalar Razer BlackShark V2 Pro Kulaklık Aldım Razer Synapse V3 Sürümünü Güncellemem Gerekiyor Ama Resimdeki Hatayı Alıyorum Çözümünü Bulamadım Bu Sorunu Yaşayıpta Çözen Varmı ?
  2. B

2000-3000Tl Arası Wireless Mouse Önerisi

Merhabalar 2000-3000Tl Arası Kaliteli Wireless Mouse Önerisi İstiyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir
  3. B

15K Bütçeye Uygun Pc

Merhabalar 15K Bütçem Var. Tavsiye Ettiğiniz Kasa Varmı Düşündüklerim Arasında Şunlar Var https://www.gaming.gen.tr/urun/202403/eastergamers-tv-e8-intel-i3-12100f-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ https://www.gamegaraj.com/urun/ahora-5a-rtx3060-ti/...
  4. B

Oyunlarda Mouse Çevirince Ani Fps Düşüşleri

Bilgisayarı Yeni Kurduk Hocam Formatta attık Ama Çözülmedi Sorun
  5. B

Tüm Driverlar Güncel Ama Sorun Düzelmedi
  6. B

Razer DeathAdder 1000hz Sorunu

Merhabalar Razer DeathAdder Mouse Sahibiyim. Mouseyi 1000hz e Alınca Oyunlarda Sağa Sola Çevirince Ani FPS Düşüşleri Oluyor Oyun Oynanmıyor Sebebi Ne Olabilir
  7. B

1607444927 Razer Deadhadder
  8. B

Merhabalar Oyunlarda Mouseyi Sağa Sola Çevirince FPS Aniden Düşüyor Oyun Oynayamıyorum Çözümü Varmıdır ?
  9. B

Aquarius 5AN Nasıldır?

Amd ryzen 5 1600 A320 anakart 8 GB 3000 corsair ram Sharon RGB kasa 650 w power 8 GB rx 5500xt 240 GB ssd Bu Sistem Aquarius 5AN Den İyimidir Hangisini Alayım?
  10. B

Aquarius 5AN Powerı Nasıldır?

Merhabalar Aquarius 5AN almak İstiyorum Ama Tanıdığım Ve Bilgisayardan Anlayan Çoğu Kişi Powerı Anakartın İçinden Geçer Diyor Sizce öyle mi ? Alıp Kullananlar Yardımcı Olabilirmi?
  11. B

4000-4500 tl Arasi Oyun Bilgisayarı Öneri

Kanka Baktım Ona Komşum Poweri İyi Değil Anakartin İçinden Geçer Dedi Bende Pek Pc Toplamadan Felan Anlamadigim İcin Doğrudur Deyip Yeni Pc Bakmaya Başladım
  12. B

4000-4500 tl Arasi Oyun Bilgisayarı Öneri

Pubg Rust Csgo Ark Gta Gibi Çoğu Oyunu Rahat Oynayabileceğim Bilgisayar Arıyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir
  13. B

XIAOMI Redmi Note 8 64GB Nasıl?

Ben Kullanıyorum Mükemmel Telefon Kamera Felan Hepsi Mükemmel
  14. B

6500 TL'ye Kadar PC öneri

500-600tl arası
  15. B

6500 TL'ye Kadar PC öneri

Peki Teşekkürler sana zahmet olmucaksa klavye+kulaklik+mouse Onerirmisin
Geri