BerkB isimli üyenin son içerikleri

1. BerkB

Shein indirimli ürünler

1066tl
  2. BerkB

Shein indirimli ürünler

beyler fifine a2 aldım kuponsuz fiyatı 1675tl sıkıntı olur mu yoksa iptal mı ediyim
  3. BerkB

Tlou2 hata verip açılmıyor

depolama alanı dolmuş bir oyun sildim şimdi düzeldi
  4. BerkB

up up
  5. BerkB

çözümü bilen yok mu beyler
  6. BerkB

onu bende biliyorum. ama açıyordu oyunu, daha önceden de 12 saat oynadım oyunu ve bunun gibi birsürü oyun bitirdim bu pc de.
  7. BerkB

olmadı. kapatıp açtım pc yi yine olmadı 1748092626 https://forum.donanimarsivi.com/konu/tlou-part-2-win-11e-gectikden-sonra-vram-hatasi-veriyor.1105902/ bu çözümü olabilir mi?
  8. BerkB

gtx1050 ama şimdiye kadar sorun çıkmadı onla alakası yoktur bence
  9. BerkB

daha önce hata vermeden açıyordu. 1.4 yamasını güncelledikten sonra bu hatayı vermeye başladı. yeniden başlatmayı denedim pc yi yine olmadı.
  10. BerkB

Yardım Fanatical eksik para iadesi

Fanatical $42.49 iade etmiş. papara kesmiş kurundan 150₺. böyle kur mu olur
  11. BerkB

iptal edemiyorlar iadeyi neyse yapacak bir şey yok
  12. BerkB

alırkenki makas farkı normalde 70tl iade gelirkenki makas farkı 150tl. @Nezha bana bu iade eksikliğinin firmadan kaynaklı olduğunu söylemişti müşteri hizmetleri. ama bankayla alakalıysa iadeyi iptal etme şansım varsa iptal edeceğim
  13. BerkB

beyler fanatical dan tlou 2 almıştım sabah ön sipariş ile ben direk teslim edecekler zannediyordum ama oyun çıkınca yada ellerine geçince teslim ediyorlarmış. bu yüzden desteğe iade talebi oluşturdum keyin teslim edilmesini beklememek için. 42.49 dolardı 1538tl papara kuruylada 1612tl verdim...
  14. BerkB

Çözüldü✓ 30 k ya monitör dahil sistem önerisi

Yardımlarınız için teşekkürler. İyi günler hocam
  15. BerkB

Çözüldü✓ 30 k ya monitör dahil sistem önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/561688/mc-4060-amd-ryzen-5-5600-tray-asus-dual-geforce-rtx-4060-v2-bulk-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ -Hocam bu kasaya bu soğutucu olurmu Thermalright Peerless Assassin 120 SE 1739190930 @farketmez5454
Geri