BerkcanKDI isimli üyenin son içerikleri

1. B

xprime king alınır mı

Geçen indirimlerde 1200 TL'Ye xDrive 15'li modelini aldım biraz daha bekleyin belki gelecek olan indirimlerde tekrardan düşebilir.
  2. B

Devlet liselerinde erkeklerde küpe yasak mı

Okuldan okula değişiyor İzmir'de okuduğum okulda küpeye ses çıkartan yoktu ama sakal istemiyorlardı.
  3. B

Witcher 3 de nasıl güçlenilir?

Yan görevlerle birlikte ilerlemeye çalış haritada soru işareti görünen yerleri keşfet güzel ganimetler çıkıyor hangi lwl'desin bilmiyorum ama witcher setleri var görevle alabiliyorsun extra bonus veriyor biraz araştırırsan hepsini bulabilirsin.
  4. B

AOC C27G2AE vs MSI 27" OPTIX G27C7 Monitör

Maalesef hangi paneli kullandıkları hakkında bir fikrim yok
  5. B

AOC C27G2AE vs MSI 27" OPTIX G27C7 Monitör

AOC Monitörü kendim aktif olarak kullanıyorum renkleri kalitesi gerçekten çok güzel. Birçok monitöre baktım canlı olarak da gidip gördüm indirimlerden almıştım gayet memnnum. Eksilerine gelicek olursak kim ne kadar bende yok dese de bence yalan monitörde ghosting sorunu var bir diğeri de benim...
  6. B

The Witcher 3 Yardım

Arkadaşlar hepinize merhaba şuanda The Witcher 3'te 20 lwlim kedi okulu seti yaptım bunu geliştirmek için şimdiden hallediyim aradan çıkarıyım dedim sanırım daha öncesinde birşeyleri kurcalarken geliştirmenin ikinci kısımını almışım ikinci kısımı çıkıyor fakat zırhçıya gittiğimde ilk kısımın...
  7. B

Donanım Arşivi Sistem 4

Arkadaşlar 24 Kasım tarihinde almış olduğum DA-V4 bugün öğlen saatlerinde elime ulaştı bütün testlerini yaptım driverlarını kurdumsorunsuz bir şekilde çalışıyor alıcak olan varsa veya sormak istediğiniz soru varsa elimden geldiğinde yanıtlamaya çalışırım.
  8. B

DA 4 Sistem Kargo Sorunu

Bende 24 ünde sipariş vermiştim bugün kargoya verildi verilebilir.
  9. B

AOC C24G2AE Monitör Sarı Nokta ?

Çok teşekkür ederim.
  10. B

Resimlerde belirttiğim şekilde mi acaba ?
  11. B

Arkadaşlar hepinize merhabalar indirimlerde almış olduğum monitörüm geldi ölü piksel testini yaptım bir sorun çıkmadı fakat bir sorum olucak ekranın sağ üst ve sol üst köşelerinde aynı yerde sarı nokta var bu herkeste mi var acaba yoksa bana olan bir şey mi merak ettim resimleri ekliyorum...
  12. B

DA-SİSTEM4 için Ryzen 5 3500X Özelleştirmesi

Bende aradaki 530 TL farka değeceğini sanmıyorum tabi ileride sistem yükseltmeyi düşünmüyorsan.
  13. B

Donanım Arşivi Yeni 4800 TL'lik Sistemi DA SİSTEM 4!

Bende öyle düşünmüştüm teşekkür ederim
  14. B

Donanım Arşivi Yeni 4800 TL'lik Sistemi DA SİSTEM 4!

Arkadaşlar Ryzen 3 3100 ile 3500x arasındaki farka 530 tl değer mi sizce ?
  15. B

DA-SİSTEM4 Özelleştirme

Arkadaşlar hepinize merhabalar malum yeni sistem çıktı hepimiz biliyoruz ancak benim sormak istediğim bir soru var ryzen 3 3100 ile ryzen 5 3500x arasında 530 tl vermeye değer bir fark var mı sormak istiyorum sizlerinde görüşlerini merak ediyorum şimdiden teşekkürler.
Geri