Yan görevlerle birlikte ilerlemeye çalış haritada soru işareti görünen yerleri keşfet güzel ganimetler çıkıyor hangi lwl'desin bilmiyorum ama witcher setleri var görevle alabiliyorsun extra bonus veriyor biraz araştırırsan hepsini bulabilirsin.
AOC Monitörü kendim aktif olarak kullanıyorum renkleri kalitesi gerçekten çok güzel. Birçok monitöre baktım canlı olarak da gidip gördüm indirimlerden almıştım gayet memnnum. Eksilerine gelicek olursak kim ne kadar bende yok dese de bence yalan monitörde ghosting sorunu var bir diğeri de benim...
Arkadaşlar hepinize merhaba şuanda The Witcher 3'te 20 lwlim kedi okulu seti yaptım bunu geliştirmek için şimdiden hallediyim aradan çıkarıyım dedim sanırım daha öncesinde birşeyleri kurcalarken geliştirmenin ikinci kısımını almışım ikinci kısımı çıkıyor fakat zırhçıya gittiğimde ilk kısımın...
Arkadaşlar 24 Kasım tarihinde almış olduğum DA-V4 bugün öğlen saatlerinde elime ulaştı bütün testlerini yaptım driverlarını kurdumsorunsuz bir şekilde çalışıyor alıcak olan varsa veya sormak istediğiniz soru varsa elimden geldiğinde yanıtlamaya çalışırım.
Arkadaşlar hepinize merhabalar indirimlerde almış olduğum monitörüm geldi ölü piksel testini yaptım bir sorun çıkmadı fakat bir sorum olucak ekranın sağ üst ve sol üst köşelerinde aynı yerde sarı nokta var bu herkeste mi var acaba yoksa bana olan bir şey mi merak ettim resimleri ekliyorum...
Arkadaşlar hepinize merhabalar malum yeni sistem çıktı hepimiz biliyoruz ancak benim sormak istediğim bir soru var ryzen 3 3100 ile ryzen 5 3500x arasında 530 tl vermeye değer bir fark var mı sormak istiyorum sizlerinde görüşlerini merak ediyorum şimdiden teşekkürler.