berkcann isimli üyenin son içerikleri

1. B

SDD ALICAM NE ALMAM LAZIM

eyw kankam sağolasın
  2. B

tamam kanka bilgili olduğun bir konuda yardımcı oldun teşekkürümü ettim bu kibire gerek yok eyw tekrardan
  3. B

eyw ustalar son olarak kurulumu falan video izliyerek halledebilir miyim 1716137540 kankim siparis vericem birazdan duruma göre hangisi derseniz
  4. B

eyw agacım sağolasın
  5. B

https://www.incehesap.com/james-donkey-jd512-512gb-ssd-disk-fiyati-42907/ buna ne diyorsun ustam
  6. B

ssd de önerebileceğin bir marka var mı kanka
  7. B

fiyatları pek bilmediğimden 1.5k falan max 1716136357 kanka mak 1.5k ama 500 falan iş görücek olursa harika olur
  8. B

knaka fiyatları da pek bilmediğimden kyk kredisinden alcam aghahahaads
  9. B

knaki bütçe çok yok ya ucuz yollu olarak
  10. B

anakartım: asus EX-A320M-GAMING 8gb ram var amd r3 3100 ve 1650super var 1tb hdd oyunlarda son zamanlarda cok fazla kasma yavaşlama yaşıyorum genel olarak valorant oynuyorum ve girerken bile çok bekletiyor gta da aynı şekilde çok bir bütçe ayırmadan hangi SDD önerirsiniz ya da SDD yerine RAM mi...
  11. B

Çözüldü✓ SDD alıcam ne almam gerekiyor

anakartım: asus EX-A320M-GAMING 8gb ram var amd r3 3100 ve 1650super var 1tb hdd oyunlarda son zamanlarda cok fazla kasma yavaşlama yaşıyorum genel olarak valorant oynuyorum ve girerken bile çok bekletiyor gta da aynı şekilde çok bir bütçe ayırmadan hangi SDD önerirsiniz ya da SDD yerine RAM mi...
  12. B

ssd olarak ne almalıyım

13. B

hangi laptop seçmeliyim

kanka sürekli oynuyorum ama valo falan cok yüksek oyunlar değil ps alıcam yüksek oyun oynamak icin cyberpunk rdr gibi
  14. B

hangi laptop seçmeliyim

kanka öncelikle teşekkür ederim yardımın için acer de 3050ti var17k attığına da ram almam gerekicek 8gblık aşağı yukarı aynı paraya geliyor ve çok yüksek oyunlar oynayan bir insan değilim yanında ps de almayı düşünüyorum kalan para ile bu acer konusuna rağmen de hp önerir misin ve asus da ki tek...
  15. B

hangi laptop seçmeliyim

kanka benim şuan ki sistemim 1650-s amd r3 3100 8gb ram bundan iyi olması derdinde değildim masaüstünü elden çıkardım ve bu sistemler benimkisinden iyi anladığım kadarı ile çok da iyi olsun kafasında değilim sadece alıcakken bu laptoplardan birini arada ki en iyisini alayım kafasındayım
Geri