BerkcanY isimli üyenin son içerikleri

1. B

Laptop için aldığım Type c to Display Port Kablosu çalışmıyor

asus tuf f15 fx506hc Laptop için 144hz lenovo r24s monitör aldım. Tam performans almak için display porta bağlamak istedim. thunderbolt 4 sürümü sayesinde type-c portum dp alt mode destekliyormuş ve Paugge marka kablo aldım fakat çalışmadı her türlü driver silip tekrardan kurulumu, pc içindeki...
  2. B

Tuf gaming laptop için termal macun önerisi

Merhabalar dün abdullah video atmış ve ordaki bir Claw's JC12 Termal Macun için bir indirim yapacakmış arkadaşımla laptoplarımıza bakım yapıcaz fakat bu termal macun bizim için uygun mu değil mi bilmiyoruz yardımcı olursanız seviniriz
  3. B

Epicten parolapara ile alışveriş nasıl yapılır

Güzel bir fc 25 indirimi yakaldım fakat parolapara kartı troy olduğu için geçerli kart olarak görünmüyor. bunu ödemenin bir yolu var mı veya papara nays gibi uygulamalar çeksem parayı cashback olur mu saygılar sevgiler
  4. B

Yardım Goodbyedpi discorda girmek için çalışmıyor yardım

aynen 1739832432 warp ve 1.1.1.1 i de denedim açılmıyor yok yani
  5. B

a ayarladım hocam 1739831859 Bu arada superonline kullanıyorum ve bütün alternetifleri denedim
  6. B

Merhabalar bütün herkese öncelikle iyi akşamlar. Bilgisayarıma format attım goodbyedpi formattan önce çalışıyordu şuan malesef çalıştıramıyorum yardımcı olacak var mıdır
  7. B

Furmark ı çalıştırması ama oyunlarda driver çökmesi

Merhabalar, Laptopumu yaklaşık 6 ay önce sıvı teması dolayısıyla tamir ettirdim ve mosfetler değişti tamir gördü ardından ekran kartı furmarkı full açıp oyunlarda driver hatası verip çökmeye başladı 5 saat furmark açıyorum derece 85 den aşşağıya inmiyor maks 86 yı görüyor ama oyunlarda halen...
  8. B

Ekran kartı driver yüklüyorum yeniden başlatınca siliniyor

malesef bir işe yarmadı
  9. B

Ekran kartı driver yüklüyorum yeniden başlatınca siliniyor

Asus tuf f15 fx506 sahibiyim içinde rtx 3050 mobile var sabah bilgisayarı açtım oyunda aşırı kasıyordu driver silinmişti tekrar yükledi tekrar başlattığım gibi driver siliniyor. Denediğim çözümler: Format atmak ddu ile driver kaldırıp tekrar koymak
  10. B

20-25 bin tl geçmeyen ofis bilgisayarı lazım

ram konusunda çok kesin konuştu ben bile 16 kullanıyorum şaşırdım çok teşekkür ederim yinede
  11. B

20-25 bin tl geçmeyen ofis bilgisayarı lazım

Merhabalar öncelikle herkese iyi günler, Az önce ablam aradı ve iş için bilgisayara ihtiyacı olduğunu söyledi 32 gb rami olsun dedi sadece oyun felan oynamaz oyun bilgisayarına ihtiyacım yok dedi rica etsem 20-25bin tl arası ofis için iyi işlemcili ve 32 gb ram e sahip bir notebook...
  12. B

İmei ücretini ödedim ama imei sayfasına giremiyorum

hocam ödeme alındıysa kayıt oluyor sistem çok yavaş
  13. B

Sistem hafif açılmış kayıt yapıldı
  14. B

Hiçbir şekilde bakamıyorum sistem çökmüş
  15. B

E devlette imei girdim vergi dairesine yönlendirdi ödedim geri döndüm ödemeyi kontrol ette tıkladım gitti sistem
Geri