Teşekkür ederim hocam piyasada 1 aylık cihazı 13'e gördüm sizde muhtemelen garantili cihazı 12-11.5K gibi fiyatlara satabilirsiniz gibi ama ikinci elde uzman olan arkadaşlara sormak daha iyi olur onlar sürekli takip ediyorlar
Evet biraz daha sola bastırınca açıldı aslında bende bir arkadaştan 13000 TL'ye 1 aylık cihaz alacaktım fakat faturayı biraz geç bulabildi ve ben de Amazon garantili bir cihaz görünce kaçırmak istemedim genellikle piyasada 8.5K-13K arası ikinci el cihaz bulunabiliyor eğer cihazınızın garantisi...
Ben sıfır olarak amazon üzerinden aldım 16400 TL'ye fakat şu klips işi sinirimi bozdu
1746467347
Meğersem sağ sola biraz daha kuvvet uygulayınca açılıyormuş 😂:oops:
Evet hocam bu şekilde döndürüyorum fakat hiç bir şekilde sağ sola dönmüyor ben de bunu anlamadım hafif bastırıp deniyorum yine dönmüyor normal olarak döndürmeye calısıyorum yine olmuyor ben mi yapamadım anlamış değilim
Bugün yeni G29 aldım ve masaya sabitleme ayaklarını açmaya çalışıyorum fakat bir türlü açamadım yukarıdaki yuvarlak şeklindeki plastikleri sağa veya sola çeviremiyorum ne yapabilirim?
Selam arkadaşlar, yakın bir süre içerisinde oda taşıdım ve şu an aktif olarak Telefondan USB üzerinden internet bağlantısı alıyorum; hız değerlerim bu şekilde, PCI-Express veya USB olarak bir adaptör arıyorum bütçem ise 1500 TL. aslında aklımda bir model var ama almadan önce sizlere sormak...
Eğer ki nedeni ROG parçalar ise boş bir sebep benim için ama para benim olmadığı için çok bir şey diyemem sonuçta para arkadasin ben sadece tavsiyemi söyledim l
Aygıt yöneticisinde Ekran kartının üzerinde bir ünlem işareti var mı? ek olarak MUX açıp denemeni isteyeceğim senden bu arada MUX açtığın vakit senin dediğin gibi ekran kartın çalışmıyorsa muhtemelen görüntü alamayacaksın o yüzden risk sana ait görüntü alamıyorsan servise göndermekten başka...