Şu sıra biraz eldekiyle yetinmek daha mantıklı neredeyse bir GPU parasına RAM satın almak kabul edilebilir bir şey değil. Fiyatlar Google haberlerinden sonra biraz geriledi umarım bu fiyatlar gittikçe düşmeye devam eder, en son Amerika'da 32'lik Kingston Fury kitlerinin 500$'a kadar düştüğünü...
Evet zaten geçici olarak 5700X3D ve DDR4 sistem kullanacağım gelecekte bellek krizi aşıldığında veya fiyatlar biraz hafiflediğinde sağlam bir DDR5'e geçmek istiyorum ekstra olarak sistemi zaten 2K'da kullanacağım 1080'de oynasam bile sistem darboğaz yapmayacaktı 5700X3D hala çok güçlü bir işlemci.
Aslında kasa değiştirmek zorunda kalmasam bütçeyi çıkartıp 360mm sıvı soğutucu almak isterdim hocam fakat üst ve sağ kısım sadece 240mm destekliyor bu yüzden kasa + Phantom Spirit tercih etmek daha iyi olur sonrasında 7800X3D bir işlemciye geçeceğim zaman elimdeki Phantom Spirt'i satıp güzel bir...
Bu modeli biliyorum hocam fakat biraz giriş seviyesi gibi ve bu bütçeye şahsen Phantom Spirit tercih etmek benim için daha mantıklı olur.
1774113743
Sadece bir konuda şüpheliyim, PSU boyutu. Şu an kullandığım PK750D PSU ile uyumlu olur mu? bu konuda herhangi bir bilginiz var mı?
Evet bu indirimi gördüm ve kasa gerçekten hoşuma gitti alma planım vardı hatta sıvı soğutucu olarak şunu tercih edecektim fakat ikisinin toplamı 9400 yapıyor ve bunu şu anlık karşılayamam https://pckolik.com.tr/urun/lian-li-galahad-ii-lite-360mm-siyah-argb-islemci-sivi-sogutucu:G89-GA2L36RB-00