Selam arkadaşlar, yakın bir süre içerisinde oda taşıdım ve şu an aktif olarak Telefondan USB üzerinden internet bağlantısı alıyorum; hız değerlerim bu şekilde, PCI-Express veya USB olarak bir adaptör arıyorum bütçem ise 1500 TL. aslında aklımda bir model var ama almadan önce sizlere sormak...
Eğer ki nedeni ROG parçalar ise boş bir sebep benim için ama para benim olmadığı için çok bir şey diyemem sonuçta para arkadasin ben sadece tavsiyemi söyledim l
Aygıt yöneticisinde Ekran kartının üzerinde bir ünlem işareti var mı? ek olarak MUX açıp denemeni isteyeceğim senden bu arada MUX açtığın vakit senin dediğin gibi ekran kartın çalışmıyorsa muhtemelen görüntü alamayacaksın o yüzden risk sana ait görüntü alamıyorsan servise göndermekten başka...
Oyunu ucuz diye Epic'ten aldım oyun modlarla çok iyi oluyormuş ve bende bir kaç tane mod indirecektim fakat SKSE Epic Games versiyonunu desteklemiyor bunun bir bypass'i mevcut mu?
1704749460
Oyunu GOG veya Steam üzerinden satın alın eğer modlamak istiyorsanız, çözüm yok iade etmekten başka bir...
Muhtemelen Suriyeli Türk vatandaşı o zaman o arkadaş muhtemelen yoksul olan bir kişinin banka hesaplarını kullanıyorlar bu işlemler için bunlarda Suriyeli bir kişiyi bulmuşlardır.
Şu kartları piyasaya sürmek yerine ilk önce 4000 serilerinin sorunlarını çözsünler, driverlarınız rezalet hala piyasaya kart sürerek milleti mağdur etmeye uğraşıyorlar. :D