berkeerzan isimli üyenin son içerikleri

1. B

❌İndirim Bitti! SAPPHIRE RX 9070 XT PULSE 27.023TL

harbiden iyi fiyat tepe değil baz model diye biliyorum
  2. B

Çözüldü✓ B850 Chipsetli anakartlardan hangisini tercih etmeliyim?

asusun teknik servisiyle ilgili çok eleştiriler vardı o yüzden msi tercih edilebilir
  3. B

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro 4.390 TL Amazon.com.tr

bende konu açılmadan almıştım indirimi görüp daha elime geçmedi elimdeki mouse vxe mad r
  4. B

🔥İndirim İncehesap Gaming Gecesinde Gamepower Kulaklık 1 TL

stoğu görebilen var mı
  5. B

🔥İndirim İncehesap Gaming Gecesinde Gamepower Kulaklık 1 TL

alanların taktiği falan var mı
  6. B

Biosta mouse çalışmıyor

cmosla mı zaten update yaptığımda cogu ayar gitmişti
  7. B

Biosta mouse çalışmıyor

tüm portları denedim nerdeyse yani bi anda sebepsiz gidince bu sorunu çözmek istedim ama evde varsa bir deniyeyim
  8. B

Biosta mouse çalışmıyor

güncellenmeden de çalışmıyordu güncelledim gene çalışmıyor tek farklılık yeni kulaklık alıp onu kullanmaya başladım onu sökerek denedim durum gene aynı
  9. B

Biosta mouse çalışmıyor

Önceden biosta mousem çalışıyordu şuan çalışmıyor kablolu ve kablosuz olarak denedim slot değiştirmeyi denedim sonuç yok. Klavyemde bir sorun yok herhangi bir değişiklikte yapmadım sebebi ne olabilir? Anakart msi b850 edge ti VXE MAD R Wireless mouse modelim.
  10. B

Çözüldü✓ Thermalright Frozen Horizon 360 ve 7800x3D

dediğim ses sorunu hariç bir sorun yaşamadım memnunum ısı değerleri gayet iyi benim işlemci için
  11. B

🔥İndirim MPG X870E EDGE TI WIFI 15.711 TL

iyi fiyat b850 edge tiyi 11.5 almıştım bende vatandan bide shot out olayına bakın kapsıyorsa ordanda geri ödeme olabilir
  12. B

🔥İndirim Soundpeats Air 4 Pro 1235TL (Yurt dışı)

ürün nasıldır ya hiç duymadım benim adrese aldırıyor incelemesi falan var mı
  13. B

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud 3 Wireless 4009 TL

nova 5 yerine razerden bir model veya bu olabilir bence steelseries giriş seviyelerde yetersiz kalmış gibi geliyor rtingsten puanlara göre bakabilirsiniz
  14. B

🔥İndirim MSI MAG PANO M100R PZ ARGB Kasa 3.799 TL

çok güzel kasada keşke atx olsa
  15. B

🔥İndirim Steelseries Arctis Nova Pro Wireless 10044TL

videoyu kaydettim kulaklık gelince deniyeyim birde bu dolby atmos açmak mantıklı mı bu kulaklıkta bilginiz var mı?
Geri