berkekuckk isimli üyenin son içerikleri

1. berkekuckk

60K Bütçeye Daha İyisi Alınır mı?

Maalesef 5k daha çıkamıyorum 1730223587 evet maalesef fiyatlardan dolayı olmuyor. 10k Üstüne Ekliyor
  2. berkekuckk

60K Bütçeye Daha İyisi Alınır mı?

Hazır Sistem. Ben Sadece Parçaları Değiştirdim. Sizce Alınır mı? Yayın + Ağır Oyunlar Oynayacağım.
  3. berkekuckk

ZOTAC RTX 4070 Ti OC Alınır mı?

Evet Nvidia Zaten Bellek Kapasitesi Ve Fiyat Konusunda Resmen Dalga Geçiyor Gibi Fiyat Sunuyor Maalesef. Yeni Nesil Ekran Kartları Bir Yana İşlemciye de Bir Bütçe Ayırmam Gerekiyor Bütçem 60k'yı geçemez gibi. Yeni Nesil Ekran Kartı + Sağlam Bir İşlemci için 60k Yeterli olur mu bilmiyorum. Yayın...
  4. berkekuckk

Vatan'ı Savunmak İçin Demiyorum Ama, 45K'ya R5 7500 Gigabyte 4070 Super'li Sistem Var Vatanda. Aynısı İtopya'da 65k'ya Satılıyor. İtopya'nın Hazır Sistemlerini Geziyorum 68k'ya 8GB Ramli düz i5 12. Nesil 4070 Satıyor. Az Çok 3-4 Yıldır Bu Siteleri Gezerim Ama İlk Defa İtopyanın Saçma Fiyat...
  5. berkekuckk

E Tabi Haklısınız Ben İnkar Etmiyorum ki, Evet Maalesef Şans İşi Oldu Artık Elimizden Bir Şey Gelmiyor. Gidip Görerek Almak Daha Mantıklı Geldi Bana. Bir de Bütçemin Çoğunu Karşılayan Ailem Olduğu İçin Gidip Görerek Almamı İstiyorlar Çünkü Ödemeyi Fibabank'tan Yapıyorlar Kredi Ödemeleri Daha...
  6. berkekuckk

Anladım Hocam Teşekkür Ederim
  7. berkekuckk

Olduğum Şehirde Sadece Teknosa Ve Vatan Var Hocam. Elimde Olan Bir Sebep Değil, İnternetten Almamı Söyleseniz de Sitelere Güvenim Yok Misal İtopya, Tamir Edilmiş 2.el Ekran Kartları Ve İşlemcilerden Dolayı Dava Yemiş Ve Kaybetmiş Bir Firma. Birçok Örneği Ve Kanıtları Var İnternette.
  8. berkekuckk

Evet hocam
  9. berkekuckk

Hocam 7500F Ve Zotac 4070 Almayı Düşünüyordum Sizin Sisteminizde ki Gibi. Önermeme Sebebiniz Nedir?
  10. berkekuckk

AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Alınır Mı?

Bu İşlemci Günümüz İçin İdeal mi Sizce? RTX 4070 Ti İle Kullanacağım Yayın + Ağır Oyunlar Oynayacağım Sizce Memnun Eder mi?
  11. berkekuckk

Direkt Mağazadan(Vatan Bilgisayar) Gidip Toplayacağım İçin Ellerinde Genelde Zotac Bulunuyor. Şansıma Asus Ya Da Gigabyte Varsa Onlardan Alacağım Ama Genelde Zotac Bulunduruyorlar:)
  12. berkekuckk

Yeni Bir Sistem Almayı Düşünüyorum Yayın + Ağır Oyunlar Oynamak İstiyorum Ekran Kartı Kısmında Zotac Beni Tatmin Eder mi? + Olarak 50K Bütçem Var Yanına Hangi İşlemciyi Önerirsiniz?
  13. berkekuckk

Steam Hesabımın Değeri Ne Kadar?

Sadece valhalla 2k zaten indirimde de 450'ye düşüyor sadece kendisi.
  14. berkekuckk

Steam Hesabımın Değeri Ne Kadar?

4 Yıllık bansız tüm ücretli oyunların tüm dlcleri alınmış bir hesap üniversiteye gideceğim için ihtiyacım yok + Ubisoft hesabımı da birlikte satmayı düşünüyorum
  15. berkekuckk

hangi mafia oyunu daha iyi

Benim tercihim Mafia 2'dir. Ama seriyi bitirmek istiyorum derseniz ilk oyundan başlayabilirsiniz tabi.
Geri