3 gun once creatine basladim ve yukleme fazi olarak belirltilen oranin en azini yani 10gr aliyorum gunde yaklasik 2,5 3 litre suyuda duzenli iciyorum. bunu 1,5 hafta falan devam ettirdikten sonra 5grama dusecegim. bu bir sorun yaratir mi?
Aslında TürkNet düşünüyordum ama paket bittikten sonra geçerim dedim. Ama gerçekten bu üçlü berbat, mesela telefon internetim Vodafone bazen şehir içinde bile çekmiyor
Öncelikle selamünaleyküm, pakette 100 Mbps internet hızı yazdığı halde alabildiğim hız maksimum 19 Mbps. Wi-Fi'ya bağlı tüm cihazları çıkarttım, kablo bağlayıp denedim ama hiçbir fark yok. Eskiden başka pakette 55-60 Mbps verirken şimdi 20 zor alıyorum. Çözüm nedir?
Bencede öyle kısıtlı bütçesi olan kişilere f/p açısınıdan aşırı derecede olanak sağlıyor bazı modelleri. Rx ekran kartlarının driver sorunları göz korkutuyor zaten ama bu sorunu çözdülerse geriye sadece kişinin bütçesine uygunluk kalıyor, tercih meselesi kesinlikle
Çoğu kişi 4060 sistemlere o kadar verilmez diyorlar ama kurulan hazır sistemlerde rezil ram ve ssd kullanıyorlar fiyat yine o kadarı buluyor
1733605322
Onu da duydum ama dlss kadar kusursuz çalışmadığını söylüyorlar emin olamadım o yüzden
Baya
Rtx ekran kartlarının dlss teknolojilerini beğendiğim için rtx ekran kartlarına yöneliyorum. Bu düşümcem yanlış mı ya da Rx ekrqn kartlarında da buna benzer özellik var mı?