berkemeric isimli üyenin son içerikleri

1. berkemeric

Kaç watt psu almalıyım

PSU Calculator tool'ları falan var. Oralara da bir bak istersen.
  2. berkemeric

Yardım Ethernet kablosu lazım

Alacağın kablonun full bakır olduğuna dikkat et. Daha dayanıklı ve uzun ömürlü oluyorlar. Ben geçenlerde Amazon'dan iki tane aldım. Linki bırakıyorum: Dark 10m CAT6 Kapının altından geçireceğim vs. diyorsan flat modellere de bakabilirsin.
  3. berkemeric

70k ya bana bir sistem toplayalım arkadaşlar

Recep Baltaş'ın 9070xt incelemesini izlemeni öneririm. Bir AMD kullanıcısı olarak tavsiye etmem. İşlemci iyi ama.
  4. berkemeric

Perplexity, ChatGPT ve Claude AI'a göre 2025'in En İyi Oyuncu Koltuğu

Selamlar herkese, Yaklaşık bir haftadır piyasadaki oyuncu koltuklarını araştırıyorum. Malum, uzun saatler PC başında olunca ergonomi ve konfor en önemli kriter haline geliyor. Markalar, modeller, kumaş türleri, mekanizmalar derken işin içinden çıkmak üzereyken aklıma parlak bir fikir geldi...
  5. berkemeric

Ajazz Aj159 pro alınır mı?

Logitech G G305'e bakabilirsin. Tamamen kablosuz ve 1K polling rate ama.
  6. berkemeric

XDrive 15'li vs Hawk Fab V4

xDrive 15'li Sünger Yoğunluğu: 60 DNS Amortisor: CLASS4 Taşıma Kapasitesi: 130kg Maksimum boy desteği: 180cm Yaslanma kapasitesi: 180 derece Kolçak: 2D hareketli HAWK FAB V4 Sünger Yoğunluğu: 60 Amortisor: CLASS4 Taşıma Kapasitesi: 120kg Maksimum boy desteği: 190cm Yaslanma kapasitesi: 180...
  7. berkemeric

Oda için oyuncu aksesuar önerileri

Odamın biraz daha estetik görünmesi için aksesuar/eşya önerilerine ihtiyacım var. İnternette baya araştırdım ama bu konuda çok az sayfanın olduğunu gördüm. Önerebileceğiniz ürünler var mı? Mousepad'im eskidiği için değiştirmeyi düşünüyorum. Bunun dışında bi kaynaktan IKEA Skadis Pegboard...
  8. berkemeric

Akim korumali priz onerisi

Ben aşağıdaki listeden bakıp Brennenstuhl Eco Line'ı aldım gayet iyi bir ürünmüş. Alman malı iyidir diyerek almıştım zaten :D https://hangisialinmali.com/akim-korumali-priz-onerisi/
  9. berkemeric

Async ve defer özellikleri

Konunun uzmanı değilim ancak sadece birinin kullanılabildiğini biliyorum. "async" özniteliği javascript'i gecikmeli yüklerken "defer" özniteliği sayfa yüklendikten sonra javascript'in yüklenmesini sağlıyor. En azından benim bilgim bu yönde. Genelde internet siteleri için hız optimizasyonu...
  10. berkemeric

Yayıncı Nasıl Olunur? - 2024 Yılında Sıfırdan Yayıncı Olmak!

Ne yapacağına göre çok değişir. Bilgisayardan oyun oynayacaksan: Oynayacağın oyunlara yönelik bilgisayar, kamera, mikrofon. Geri kalanı olmasa da olur, gidişata göre alırsın. Profesyonel olmak/gözükmek istiyorum dersen Yayıncı Ekipmanları listesi var, bir bak derim. Bence asıl önemli olan...
  11. berkemeric

Yayınlarından komik kesitler paylaşabilirsin. Sosyal medya için özel içerikler oluşturabilirsin. Mesela şu an "her gün yayın açıyorum part x" şeklinde içerik üretenler var. Milletimiz şovu seviyor, "Yayın açarak villa almaya çalışıyorum gün 1" diye içerik üreten kazanır şu an :D. Kinayeli bir...
  12. berkemeric

Kesinlikle katılıyorum. Bu noktada önce insan psikolojisini anlamak çok önemli. Ayrıca sosyal medyada içerik üretmiyorsan kesinlikle başla bu arada.
  13. berkemeric

Evet KCIP programına dahil olan yayıncılarla %95-%5 paylaşım yapılıyor. Gelirlerin %95'i yayıncılara kalıyor. 1724234447 Mikrofon listesine yeni ürünler eklemeyi düşünüyordum. Bu öneriler güzel oldu, inceleyip müsait bir vaktimde bu mikrofonları da listeleyeceğim. Teşekkürler
  14. berkemeric

20k butçe Laptop önerir misiniz?.

Chromebook modellerine bakabilirsiniz. Şöyle bir içerik buldum, dilersen bir bak: https://hangisialinmali.com/ders-calismak-icin-laptop-onerileri/
  15. berkemeric

Youtube Yemek konulu içerik üreticisi olacağım. Ekipmanlarım sizce doğru mu?

Gayet iyi ancak sadece mutfak yayınları yapmak istiyorsan bilgisayar donanımı olarak o kadar uçmana gerek yok gibi. Oyun oynarım vs diyorsan okey. Yaka mikrofonu daha iyi olabilir gibi. Ortam seslerini çok iyi alır mı bilemiyorum. Konudan bağımsız daha önceden açtığım Twitch vs Kick konum...
Geri