BerkeParlar1903 isimli üyenin son içerikleri

1. BerkeParlar1903

Öneri Fifine AM8 Alınır mı?

Hocam merhaba aradan 1 ay geçmiş hangi mikrofonu tercih attınız acaba ben de kararsızım da quadcast mi alsam am8 mi alsam diye bi öneriniz var mıdır?
  2. BerkeParlar1903

GLORİOUS MODEL O 2 ALINIR MI?

Dostlar başlıkta da gördüğünüz üzere bu fare alınır mı kullanan falan varsa tavsiye verebilir mi lütfen normalde model o almayı düşünüyordum fiyatı çok cazip geldi Model O sonra baktım model o 2 çıkmış aralarında ne gibi farklar var redditte biraz gördüğüm kadarıyla çoğu kişi model 2 yi sevmemiş...
  3. BerkeParlar1903

WD SN580 VS KİNGSTON KC2500

Hocam sebebini de açıklarsanız sevinirim :)
  4. BerkeParlar1903

WD SN580 VS KİNGSTON KC2500

Arkadaşlar fiyat olarak iki ssd de neredeyse aynı fiyatta lakin WD SN580 de DRAM yok iken KC2500 de DRAM bulunuyor ayrıca SN580 in okuma yazma hız değerleri daha yüksek sizce hangisi tercih edilmeli? KC2500 SN580
  5. BerkeParlar1903

Bilgisayarım açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor

Tekrardan merhaba sorunum şuydu bilgisayarı açıyorum tüm her şey çalışıyor fanlar falan filan ama ekran kartının ışığı yanmıyor fanları dönmüyor ve çalışmıyor idiydi sorunu çözdüm belki bir arkadaş görüpte faydalanır diye çözümünü buraya yazayım böyle bi sorun karşınıza geldiği zaman %50 ihtimal...
  6. BerkeParlar1903

Bilgisayarım açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor

Kanka aynısı başıma geldi 2 gündür uğraşıyorum bi şey yapamadım ekran kartının ışığıda yanmıyor sen nasıl düzelttin bi yardımcı olabilir misin
  7. BerkeParlar1903

Xmp açınca oluşan sorun

Merhaba 2x8 Apacer panther 3000 mhz cl16 ramlerini satın aldım sistemime taktım. Bios üzerinden xmp özelliğini açtığımda bilgisayar kendini 3-4 kez kapatıp tekrar açtı ve "The System Has POSTed in safe mode" hatasını verdi. F1 e basmamı istedi bastım ve tekrardan bios ekranına atıldım tekrardan...
  8. BerkeParlar1903

Yeni topladığım pc de ekran gelmiyor ne yapmalıyım

Dostum bugün 18 gün önce garantiye gönderdiğim bilgisayarım geldi ve yine bilgisayar açılıyor ekrana görüntü gelmiyordu. Ben bir daha bilgisayarı gönderip 3 hafta beklemek istemediğimden bilgisayarın içini açtım. Baya bir uğraş sonucu sıkıntının ramlerin birinde olduğunu tespit ettim. (2x8 ramim...
  9. BerkeParlar1903

Yeni topladığım pc de ekran gelmiyor ne yapmalıyım

Aynı sıkıntı bende de vardı 18 gün önce garantiye gönderdim bekliyorum hala...
  10. BerkeParlar1903

İncehesap'tan 5900TL sistem topladım nasıl ?

Çok pahalı. Ayrı sitelerden toplarsanız daha ucuza gelir.
  11. BerkeParlar1903

Yaşadıgım acayip magdur eden sorun ve nasıl çözdüm merak ediyorsan içeri

Aynı sorun var dediğini yaptım düzelmedi yine de sağ ol
  12. BerkeParlar1903

2 Kişilik Düşük Sistemli Güzel Hikaye Oyunu önerebilir misiniz??

A way out tavsiye edebilirim steamden 1 aylık ea play ile alabilirsiniz bir aylık ea play 29 TL ve bildiğim üzere sadece bir kişide varsa oyun diğer arkadaşınız origin üzerindeki bedava olan a way out friend pass indirerek oynayabiliyorsunuz yani bir kişinin alması yeterli
Geri