Dostlar başlıkta da gördüğünüz üzere bu fare alınır mı kullanan falan varsa tavsiye verebilir mi lütfen normalde model o almayı düşünüyordum fiyatı çok cazip geldi Model O sonra baktım model o 2 çıkmış aralarında ne gibi farklar var redditte biraz gördüğüm kadarıyla çoğu kişi model 2 yi sevmemiş...
Arkadaşlar fiyat olarak iki ssd de neredeyse aynı fiyatta lakin WD SN580 de DRAM yok iken KC2500 de DRAM bulunuyor ayrıca SN580 in okuma yazma hız değerleri daha yüksek sizce hangisi tercih edilmeli?
KC2500
SN580
Tekrardan merhaba sorunum şuydu bilgisayarı açıyorum tüm her şey çalışıyor fanlar falan filan ama ekran kartının ışığı yanmıyor fanları dönmüyor ve çalışmıyor idiydi sorunu çözdüm belki bir arkadaş görüpte faydalanır diye çözümünü buraya yazayım böyle bi sorun karşınıza geldiği zaman %50 ihtimal...
Merhaba 2x8 Apacer panther 3000 mhz cl16 ramlerini satın aldım sistemime taktım. Bios üzerinden xmp özelliğini açtığımda bilgisayar kendini 3-4 kez kapatıp tekrar açtı ve "The System Has POSTed in safe mode" hatasını verdi. F1 e basmamı istedi bastım ve tekrardan bios ekranına atıldım tekrardan...
Dostum bugün 18 gün önce garantiye gönderdiğim bilgisayarım geldi ve yine bilgisayar açılıyor ekrana görüntü gelmiyordu. Ben bir daha bilgisayarı gönderip 3 hafta beklemek istemediğimden bilgisayarın içini açtım. Baya bir uğraş sonucu sıkıntının ramlerin birinde olduğunu tespit ettim. (2x8 ramim...
A way out tavsiye edebilirim steamden 1 aylık ea play ile alabilirsiniz bir aylık ea play 29 TL ve bildiğim üzere sadece bir kişide varsa oyun diğer arkadaşınız origin üzerindeki bedava olan a way out friend pass indirerek oynayabiliyorsunuz yani bir kişinin alması yeterli