Berker_ isimli üyenin son içerikleri

1. Berker_

IEM Kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba IEM Kulaklık almayı düşünüyorum oyun oynamak ve müzik dinlemek için müzik tarzım rock,punk,heayv metal tarzı ağrılık basıyor ama ruh halime bağlı Bones dinleyip veya Pearl jam dinlerken bir anda Cem karaca dinleyen insanım herneyse oyun tarzım online dışı tüm oyunları...
  2. Berker_

Taksit ile bilgisayar almak

Arkadaşlar merhaba Pazartesi İş başı yapıyorum aylık gelirim asgari ücret ailemle yaşıyorum yol yemek gibi masrafım bulunmayacak sadece sigaram var neyse fazla uzatmadan benim sadece ziraat ve yapı kredi banka kartım var 12 taksit ile 5080li hazır sistem pc almayı düşünüyorum aylık ödemem 12 bin...
  3. Berker_

BitLocker İle kitlenmiş PC nasıl kurtarılır?

Arkadaşlar merhaba. BIOS güncellemesi yaparken kullandığım harici HDD arıza yapınca BIOS hatalı yüklendi ve ben de eski BIOS'u yükleyip sonra tekrardan yeni BIOS'u yükledim ve siyah ekran hatası aldım. Sonra BIOS pilini çıkarttım yirmi saniye sonra tekrardan taktım. Nasıl oldu anlamadım PC...
  4. Berker_

Win 11 pro özellikler sizin için geliştiriliyor hatası

Arkadaşlar denetim masası ek ayarlardan bazı ayarları aktifleştirdim ayar isimlerini falan unuttum ama pc güncelleme yapar gibi yükleme ekranın da kalıyor bios pilini çıkardım taktım düzelmedi saatlerdir böyle ne yapsam etsem çözüm bulamadım formatlamak vb istemiyorum rdr2 falan yüklü
  5. Berker_

2025 Başı hazır sistem almak

1730558415 Hocam beklemek istemiyorum 😂
  6. Berker_

2025 Başı hazır sistem almak

Merhabalar askerlik vazifemi yaptıktan sonra güzel gelişmeler olacak ve hali hazırda olan sistemi değiştirmek istiyorum değişecek olanlar ekran ve kasa diyer ıvır zıvırdan memnunum öncelikle bütçem 60-70 bin arası değişecek o zaman ki durumuma bağlı belki 60 binden yukarı çıkamam malum dolar ve...
  7. Berker_

3060 12gb ekran kartı 3050 ekran kartından daha kötü performans veriyor

Hocam mesela şu video da darboğaz yapmıyor bende nasıl yapıyor anlamadım özellikle araştırarak aldım işlemci ekran kartı uyumu söz konusu olarak ve bütceme uygunluk açısından :/
  8. Berker_

3060 12gb ekran kartı 3050 ekran kartından daha kötü performans veriyor

Merhaba. Çok canımı sıkan bir durum aktaracağım sipariş ettiğim sistem mart ayında elime ulaşmıştı ve ilk işim her zamanki gibi oyun indirmek oldu. İlk başlarda tatmin edici sonuçlar almış olsam da sonrasında bayağı bir fark olduğunu fark ettim. Linkini atacağım videoda olan oyunlar 3050...
Geri