berkety isimli üyenin son içerikleri

1. B

Çözüldü✓ KULE TİPİ SOĞUTUCU YARDIM LÜTFEN

Herkese teşekkürler yardımlarınız için konuyu kapattım
  2. B

hocam bu aşırı kaçmaz mı biraz baktımda çoğu kişi gereksiz fazla diyor
  3. B

ram yüksekliği derken anlamadım soketten mi ölçeceğim?
  4. B

160 mm aşağı değil 160-161 arası değişiyor en çok kafamı kurcalayan soğutucu ramler ile temas eder mi onuda ölçebileceğim bi teknik var mıdır
  5. B

R5 5600 e fazla gelmez mi hocam şuanlık
  6. B

Hocam peki kasaya sığar mı bir sıkıntı çıkartır mı soğutucu olaylarına pek hakim değilim
  7. B

1200 TL 1500 TL lik modeli de var ona bi bakabilir misin kasaya sığar mı Buda 1500 TL lik ilerde belki upgrade yaparsam diye buda aklımda ama kasaya sığar mı çok kararsızım biraz araştırma yaptım benim kasamdan biraz büyük kasalara tam sıfır oluyormuş benim kasaya sığar mı bilemedim
  8. B

İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz 6 Çekirdek İşlemci Anakart 1 x Asus EX-A320M-Gaming AMD A320 Soket AM4 DDR4 3200(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart Bellek 2 x Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming Ram (TLTYD48G3200HC16F01) (56387) Ekran Kartı 1 x Asus...
  9. B

Amd ryzen 5 5600 soğutma önerisi

aynı markanın 1200 tl olanı var o nasıl olur link atmayı beceremedinim https://www.gaming.gen.tr/urun/384753/thermalright-burst-assassin-120-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/
  10. B

Amd ryzen 5 5600 soğutma önerisi

Cümleten sa beyler stok işlemci fanı kullanıyorum amd ryzen 5 5600 için işlemci soğutucusu almak istiyorum önerebileceğiniz fan var ise yardım istiyorum bütçe 1500 TL
  11. B

Bel fıtığım var Koltuk öneresi

Arji Ev ve Ofis Çalışma Sandalyesi Bilgisayar Koltuğu - Siyah https://www.hepsiburada.com/arji-ev-ve-ofis-alima-sandalyesi-bilgisayar-koltuu---siyah-p-HBCV00001275B9?magaza=ARJ%C4%B0+OF%C4%B0S&url_src=ios-product-detail Bunun gibi mi birde kanka almışken sağlam almak istiyorum sürekli koltuk...
  12. B

Bel fıtığım var Koltuk öneresi

Belimde fıtık var taş gibi aşırı rahatsız sandalyede oturuyorum koltuk almayı düşünüyorum bel için ortopedik kaliteli dayanıklı koltuk öneresi var mı Kilo 100 boy 1.83 Bütçe max 4k
  13. B

Yeni masaüstü aldım internet sorunu

Asus EX-A320M hocam laptop ile de denedim orda da görmedi modemin lan girişinin bozul olma ihtimali var mıdır 1673727692 Hocam kablo takmada sıkıntı yok biliyorum o kadarını galiba modem yada kabloda sıkıntı var
  14. B

Kablonun mu
  15. B

Arkadaşlar selamlar yeni masaüstü bilgisayar aldım ama interneti bağlamada sorun yaşıyorum nasıl internete bağlayacağı mı bikmiyorum ethernet kablosunu taktığımda ise modemi görmüyor kabloyu yeni aldım bu arada
Geri