r7 5700x 40 tl daha ucuz yeni gördüm bu işlemciyi internette baktım r7 5700x daha iyi gözüküyor fakat yt da fps testlerini çok bulamadım genelde rekabetçi oyunları lowda oynadığım için işlemci baya önemli benim için r5 5600x almadığıma pişman olmam değil mi? ayrıca daha ucuz olmasıda bi içimi...
Selam arkadaşlar iyi forumlar bugün laptop aldım acer nitro 5 3070 ti r7 6800h modelli, asus vg248qe model monitörüm vardı hali hazırda buna hdmi kablosu alıp monitöre bağladım fakat monitör 60hz çalışıyor 144hz çalışmıyor
Selam arkadaşlar 30-40k arası laptop önerilerinize açığım şimdi aklıma donanım arşivin yaptığı acer nitro 3070 ti lı laptop var oyun olarak apex legends cs valo fortnite fln oynuyorum yani yeni nesil hikayeli oyunlardan oynamıyorum bu yüzden 4000 serisi almamayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler
Termal macunu yeni değiştirdim 1 hafta oldu occt testi yaptim cpu ve power testlerinde 10 dk da kapaniyor gpu da kapanmıyor sanırım şuan şehirdışındayım fakat en son kapanmiyordu ama uzun süre test etmemistim belki kapanıyor da olabilir dedim gibi işlemci aşırı ısınmıyor yani 80-85 civarı bi ara...
Şimdi şöyle bir sıkıntı var ekran kartını taktığım slottaki mandal kırık gibi tam göremiyorum fakat kırık gibi duruyor eğer ekran kartını çıkarırsam birdaha takamayabilirim pc de sadece oyunlarda kapanıyor oyun oynayacam diye hepten bilgisayardan olurum diye korkuyorum
Selamlar arkadaşlar herkese iyi forumlar. Normal kullanımda kapanmamakla birlikte çok zorlamayan oyunlarda da aynı şekil kapanmıyor (tft,lol gibi) fakat cs (özellikle cs) apex pubg benzeri oyunlara girdiğimde bilgisayar kendi kendine kapanıyor ve hemen ardına açılıyor işlemci sıcaklığı %100 de...