Bak düzgünce izah edim ben discorda falan girmek için vpn yükledim yükledikten 2 3 gün sonra vpn açmadan girebiliyorum bide ekstra olarak ben bu roblox veya discordq bi sese girdiğimde aniden internet kesiliyor ama diğer cihazlarda kesilmiyor sadece bende kesiliyor
Abi herhaldee beni anlamadın ben discorda sese girnce 2 3 dk sonra internet gidiyor yani sorun tablette falan deil sorun modemde herhalde çünkü diğer cihazlarda vpnsiz giriyor
Ben geçenlerde vpn yükledim discorda robloxa gireyim diye ama aradan 2-3 gün geçti bu sefer vpnsiz girebiliyorum diğer cihazlarda da aynı sorun napacagım yardım edebilirmisiniz
Ya discorda ses girdiğimde 2 3 dk sonra kesiliyor herhangi bir uygulaşmaya girdiğimde oluyor ama ben diğer telefondan vpn açmadan discord arayüzü veya yasaklanmış sitelere girebiliyorum
1750662297
Tablet
Merhabalar ben sırf discorda gireyim diye vpn yükledim yükledikten sonra 2-3gundur vpn kullanarak girebildim sonra artık vpnsiz girebiliyorum ve girdiğim uygulamada yaklaşık 3-4 dk sonra kesiliyor uygulamadan çıktığımda internet geri geliyor nasıl çözeriz?