berkillusion isimli üyenin son içerikleri

1. B

Discorda giriyorum internet kesiyor

Samsung tab hocam
  2. B

Hayir hocam tp link
  3. B

Hmmm peki sagolun
  4. B

Bak düzgünce izah edim ben discorda falan girmek için vpn yükledim yükledikten 2 3 gün sonra vpn açmadan girebiliyorum bide ekstra olarak ben bu roblox veya discordq bi sese girdiğimde aniden internet kesiliyor ama diğer cihazlarda kesilmiyor sadece bende kesiliyor
  5. B

Hayir 1751105522 Vpnler zaten silinmiş ama sorun diğer cihazlardada var
  6. B

İnternetim sarhoş gibi çalışıyor

Abi herhaldee beni anlamadın ben discorda sese girnce 2 3 dk sonra internet gidiyor yani sorun tablette falan deil sorun modemde herhalde çünkü diğer cihazlarda vpnsiz giriyor
  7. B

Ha hocam benimki farklı bir internet wenet diye bu firma
  8. B

Ben geçenlerde vpn yükledim discorda robloxa gireyim diye ama aradan 2-3 gün geçti bu sefer vpnsiz girebiliyorum diğer cihazlarda da aynı sorun napacagım yardım edebilirmisiniz
  9. B

Sağlayıcı derken hocam vpn mi
  10. B

Ya discorda ses girdiğimde 2 3 dk sonra kesiliyor herhangi bir uygulaşmaya girdiğimde oluyor ama ben diğer telefondan vpn açmadan discord arayüzü veya yasaklanmış sitelere girebiliyorum 1750662297 Tablet
  11. B

Hocam ben PC değilim yalnız
  12. B

Onedir hocam 1750662002 Hocam ben bu sorunu diğer cihazlardadayken yaşıyorum
  13. B

Merhabalar ben sırf discorda gireyim diye vpn yükledim yükledikten sonra 2-3gundur vpn kullanarak girebildim sonra artık vpnsiz girebiliyorum ve girdiğim uygulamada yaklaşık 3-4 dk sonra kesiliyor uygulamadan çıktığımda internet geri geliyor nasıl çözeriz?
Geri