herhangi bir sıkıntı olmaz eski telefonunun IMEIni yeni aldığınız telefona atarak diğer cihazı boşa çıkarabilirsiniz ama tabii ki diğer cihazla işiniz bittiğinde bunu satabileceğiniz fikrine kapılmamak lazım
kanka zaten üzerine imei atılacağı için IMEI kaynaklı bir sorun olacağını düşünmüyorum 300-500tlye bir tane eski model android satın al onun IMEI at üstüne hayırlı uğurlu olsun herhangi bir sıkıntı yaşamazsın
işlemci olarak seçebileceğim 12400f var ve ekran kartının üst sürümünü seçemiyorum gamegarajdaki olanaklarda
eğer sizin önerebileceğiniz ve saydığınız değerler dikkate alındığında benim için hangi sistemi öneririsiniz acaba
Dikkate alıp bu kadar uzunca açıkladığınız içinde ayriyeten çok...
alternatif olarak bir düşüncen var ise görmeyi ve değerlendirmeyi çok isterim açıkçası çok bir bilgim olmamasıyla birlikte 2 haftadır kendim yaptığım araştırmalarla bu sistemi buldum
Alternatiflerine baktığımda ise diğer sistemlerde anakarttan tasarruf yapılıp ekran kartına veriyorlar o kısmayı...
onu çift seçmeyi unutmuşum çok teşekkürler söyledin düzelttim şimdi
4 slot var zaten 4x8 olarak düşünüyorum şuanlık ilerleyen dönemlerde çok ihtiyacım olacağını düşünmemekle beraber belki arttırılabilir
Günlük kullanımın çok azında oyun oynayacağım oynadığım oyunlarda genelde lol valo csgo pubg gta tarzında oyunlar
visual studio kullanacağım genel olarak o yüzden işlemci daha önemli diye düşündüm sistemde olmayan ve elimde ekstradan 2x8 3200mhz ram var onlarıda ekleyeceğim totalde 32 ram ve bu...