Berkoo03 isimli üyenin son içerikleri

1. B

ASUS mu MSI mı ? ( ACİL )

Arkadaşlar merhaba bu hafta içinde üst düzey bir sistem toplayacağım RTX 5080 R7 9800x3D li üst düzey bir sistem olacak bütçemde sıkıntım yok bir ekosistem sistem toplamayı düşünüyorum anakart çipsetim x870 olacak sıvı soğutmalı siyah bir sistem fazla uzatmadan direk girmek istiyorum konuya ASUS...
  2. B

Çözüldü✓ HANGİ MARKA DAHA İYİ

Bu attığınız xpg yi alıcam sanırsam çok fiyat performans bir ürün gibi fiyatıyla beraber hoşuma gitti teşekkür ediyorum sağolun
  3. B

Nasıl kanka peki memnunmusun herhangi bir yavaşlama oldu mu
  4. B

Yanma gibi ihtimalleri varsa evet haklı olabilirsiniz gen4 daha mantıklı olacaktır 1757861429 Fiyat olarak gerçekten çok şaşırılacak bir ürün hem gen5 hemde 2 tb
  5. B

Anladım peki gen 4 ile gen 5 arasında Windows’ta açılış kapanış normal gündelik işlerde bir farklılık olur hissettirecek bir farklılık ortaya çıkar mı
  6. B

Merhaba yeni bir sistem toplayacağım çoğu bileşeni seçtim kararını verdim lakin m.2 ssd kanadına gelince aklım karıştı seçtiğim anakartta pcıe gen 5 özelliği var markası MSI Biraz m.2 ssdleri araştırdığımda Lexar , samsung , MSI , kingston , crucial gibi markalar en belirgin olanları İlk...
  7. B

Çözüldü✓ Kaç Watt PSU Gerekli

Teşekkür ederim
  8. B

8000 tl ile 10000 tl arasında bütçe ayırabilirim
  9. B

Teşekkür ederim peki PSU seçimi olarak güzel bir model mi kalite performans açısından ya da daha iyisi var mı bu fiyat segmentinde
  10. B

R7 9800x3D işlemci ve RTX 5070 Tİ veya 5080 li bir sistem için ideal senaryolarda rahat bir şekilde besleyecek kaç watt bir PSU gerekli eklediğim PSU iyi olur mu Örnek PSU ; https://www.gaming.gen.tr/urun/541418/msi-mag-a1000gl-pcie5-1000w-80-gold-full-moduler-135mm-fanli-psu/
  11. B

Çözüldü✓ ASUS mu MSI mı - Yardımınız gerekiyor

Tamamdır çok teşekkür ederim o zaman msı alıp geçiyorum çok sağolun
  12. B

Dedikleriniz eminim doğrudur ama insan daha bilindik bir marka istiyor belki daha iyidir evet ama o markaların diğer bileşenlerini güncelde kullanıyorum daha önce de kullandım sorunda çıkartmadılar o yüzden o markalara daha bir sıcak bakıyorum 1755087041 Tamamdır hocam sağ ol
  13. B

kasama iki boyutta sorunsuz sığıyor o konuda problem yok teşekkür ederim fikriniz için
  14. B

Çözüldü✓ i5-14400F'li Bilgisayar performans sorunu

ram modelim single kit duale çevirmeyi düşünüyordum zaten o zaman biraz daha hızlandırayım teşekkür ederim
  15. B

Anakart değiştiricem h610 serisi asus anakart kullanmaktayım onu elden çıkartıp bu segmentte bir anakart almayı düşünüyorum biraz baktım bu seçenekleri buldum
Geri