Merhabalar bir süredir araştırdığım bisiklet ama hala emin değilim maşa ön ve arka aktarıcı hidrolik disk fren gibi özellikleri göz önüne alarak en fiyat/performans olarak düşündüğüm model bu sizce alınır mı
https://mossobisiklet.com/bisikletler/mtb-bike/M%2001%20MSO%2027306%2016%20001
iyi...
evet tüketici hatası dediler gönderdim ve sorunu yaşayan tek kişide değilmişim yabancı forumlara vs de bakındım sorunu hemen hemen her kullanıcı yaşamış yani kullanıcı testleri sağlıklı yapılmadığı belirtilmiş
Merhabalar yaklaşık 1 yıl önce aldığım Corsair HS55 Wireless'ın kulaklık menteşeleri kırıldı ve değişmesi gerekiyor. Ben değiştirmek için parça var mı diye baktım ama bulamadım. Benzer sorunu yaşayan oldu mu ya da tamir edecek birileri var mı bildiğiniz daha önce tamir ettirdiğiniz bir yer? Sağ...
Crysis serisini oynadın mı bilmem denemelisin STALKER benzeri metro serisi var kesinlikle tavsiye ederim Death Stranding 1 i de tavsiye ederim 2 yi henüz oynamadım
bence gereksiz pahallı şuan 9060xt ler 50-55k arası kalmalı az biraz anlıyorsan tek tek parçalarla kendin dizmen bu sistemi rahat 10 k kadar kar ettirecektir
kral kesinlikle HS55 alma ben pişmanım razer a geçeceğim model bakıyorum şuan
HS55 in malzeme kalitesi çok düşük terleme çok yapıyor ve pedleri terlemeden dolayı hemen soyuluyor özellikle temizliğine/bakımına dikkat ederim ama bana denk mi geldi artık bilmiyorum ama hakkını yemiyeyim ses...
zaten dosya olarak zip olarak indirildiği için tüm her şey o dosyada. ben biraz fazla zamanla kurcaladım ve logları okuduğumda fark edebildim. yaklaşık 5 aydır fark etmemiştim yoksa bende. sanırım anlık olarak yüklenen fazla dikkat. birde kafaya taktığım için fazla zaman ayırdım
henüz çözemedim ama kontrole devam ediyorum bende uzun zamandır dpi da sorun vardı sileceğim zamanda izin vermiyordu üzerinde durmadım vaktim yok diye bugün bi bakayım dedim öyle fark ettim
zipleyip kaldırmayı deneyin diğerlerini zorla da olsa kaldırıyor sadece bu sys kalıyor şuan
Merhabalar,
Bilenleriniz vardır github da ki, goodby dpi diye bir exe var ve ben aklıma takılan birşeyle dosyaları incelemeye başladım.
içerisinde ki bir dosya .sys uzantılı ve mining için çalışıyor şuan gpu 0 kullanımda görünüyor ama çalışma prensibinde o var belki fark edeniniz olmuştur...