Servis raporunu alalı 1 hafta yeni oldu, işleri kolay yoldan halletmeye çalışıyorum sadece. THH uzun süreceği ve yeni bir monitör almak zorunda kalacağım için kısa yoldan halletmeye çalışıyorum. Yarın veya en geç perşembe günü THH ye başvuracağım.
Satıcaya söyledim ama şuan ücret iadesi sağlandığından bir şey yapamayız dediler. İptal ettirmeye çalışıyorum iadeyi.
Keşke öyle yapsaydım hata yaptım büyük firma ile daha rahat hallederim sandım.
1727788533
İadeyi iptal etmeye çalışacağım olmazsa THH ne gideceğim dediğiniz gibi.
Hepsiburada içerisinde ürünü aldığım Teknorya satıcısı ile numaraları üzerinden görüştüm. Onlara Hepsiburada'dan herhangi bir dönüş olmadığını, konudan haberlerinin olmadığını söylediler. Onlarla görüştüğümde muadil ürün verebileceklerini ancak para iadesi yapıldığından şu an bir şey...
Herkese merhaba,
Ben yandım başkaları da yanmasın diye bu konuyu açıyorum. Olay yaklaşık 3 yıl önce aldığım G241 model MSI monitörümün bozulması ile başladı. Garantisi devam ettiğinden kendim servis point Şişli şubesine götürerek elden teslim ettim. Ürün alındıktan hemen bir gün sonra bana iade...
Display ayarlarından gösterilecek ekranlar kısmından laptop ekranını kaparsanız fps düşüşü sorunu hallolur sadece monitöre görüntü gelir, ayrıca ekranı kapatınca uykuya geçme sorununu da ayarlardan hallebilirsiniz. 3 yıl boyunca laptopu monitöre bağlayarak kullandım fps düşüşü vs olmadı ama evde...
Herkese iyi akşamlar. Evde açılmayan akrabadan kalan benim hiç kullanmadığım bir pc vardı, ekran kartını söküp soketleri temizleyip formatladım çalışmaya başladı. Eski bir bilgisayar ama hiç yoktansa satmak daha iyidir diye düşündüm. Özellikleri aşağıya ekliyorum monitörüyle beraber sizce ne...
Uzun zaman olmuş konuyu unutmuşum :D Kendim sorunu çözdüm. Yeni pc alıp bu sorunu yaşayan varsa eğer Chipset ve BİOS u güncellesin sorun çözülüyor. Mağazaya kurulum ücreti verdiğiniz zaman bile en güncel sürümü yüklemiyorlar, sizin güncellemeniz gerek.
Kablolu versiyonunu 2 yıldır kullanıyorum, yeri geldi saatlerce durmadan oyun oynadım. Benim kafamı acıtmadı.Demek ki hissi kişiden kişiye değişiyor. Ben kablolu versiyonundan memnunum bluetoothlusu da fiyatı iyiyse bence alınır. Ses, malzeme kalitesi gayet iyi. 2 yılda herhangi bir açılma...