Berky0 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Laptop için mini klavye önerisi

Tamamdır hocam teşekkürler, iyi akşamlar.
  2. B

Çok fazla da düşünmek istemiyorum herkes farklı şeyler öneriyor Howl 75 alıp geçimeyi düşünüyordum
  3. B

Arkadaşımda aldı kullanıyor şuanda memnun kararsız kaldım sadece hangisini alsam diye araştırıyorum ne zamandır kullanıyorsun memnun musun
  4. B

Teşekkürler hocam bakayım
  5. B

Laptop için mini klavye alacağım önerileriniz nelerdir genlde fps oyunu oynuyorum çok sesi olmasın bütcem 2700 Benim bulduklarım bunlar sizin önerileriniz nedir. [H3...
  6. B

Laptop İçin Mini Klavye Önerisi?

Leptopum için mini klavye alacağım ama kararsızım manyetik mi mekanik mi alsam sesinin çok olmasını istemiyorum 75 olması daha iyi benim için benim bulduklarım bunlar sizin başka önerileriniz var mı ? bütçem max 2700 Tl...
  7. B

Instant Gaming steam key güvenilir mi ?

Tamamdır teşekkür ederim enba'dan alacağım.
  8. B

Instant Gaming steam key güvenilir mi ?

Instant Gaming den Sniper Elite4 keyi Satın alacağım güvenilir midir.
  9. B

OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

hocam H2002P benim araştırdıklarıma göre genel olarak iyi olumlu yorumları var sanırım onu alacağım bahsettiğiniz sürücü ve ayarları kullanırım Teşekkür ederim.
  10. B

OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

Ben de bunu düşünüyordum hocam Teşekkür ederim.
  11. B

OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

merhaba, en fazla 1.5k bütçem var bana F/P oyuncu kulaklığı önerir misiniz araştırdığım kadarıyla bunları buldum sizin de önerebileceğiniz var mıdır. Havit Gamenote H2002P Havit Gamenote Fuxi H3 GamePower Ranger
Geri