berky199 isimli üyenin son içerikleri

1. B

❌İndirim Bitti! GetirYemek'te Maydonoz Döner 2 Dürüm 1 TL Kampanyası

Sağlık olsun hocam :) 2 al 1 öde var tanesi 135 e geliyor ona bakabilirsiniz
  2. B

Kampanya bitmiş hocam sanırım 2000 kullanım vardı ben sipariş verdim şu an hazırlanıyor statüde 1 tl ödedim 2 adet dürüme
  3. B

Selamlar arkadaşlar, GetirYemek'te 2 Adet Maydanoz Döner Dürüm 1 TL Kampanyası yapmışlar ekte iletiyorum
  4. B

🔥İndirim Kahve dünyası 4lü kahve iki set alımda 100 gr 50 tl (İkincisi bir tl)

Getirbüyükte 2 tanesi 64 tl tanesi 32 liraya geliyor orayada bakabilirsiniz
  5. B

🔥İndirim Migros algida dondurmalarda 400 e 200 Tl indirim

Getir'de haftasonları yarı yarıya saatler var her cumartesi pazar dondurmalarda %50 indirim oluyor oraya bakabilirsiniz görseli paylaşıyorum kampanya sekmesinde düşüyor
  6. B

🔥İndirim GetirYemek'te ilk 3 siparişe 100 TL 4. Siparişe 150 TL İndirim

Selamlar arkadaşlar GetirYemek'te Nisan ayı itibari ile ilk 3 siparişte 100 TL 4.siparişte 150 TL indirim var yeni üyeliğe gerek yok tüm kullanıcılar için geçerli
  7. B

Getirin bugün ki kodu ne?

BAHARTADI
  8. B

❌İndirim Bitti! Kars Bakkaliyesi Eski Kaşar 1kg 379TL

hocam genellikle yerel esnaflardan söylüyorum, rızık peynircilik, alibey kaşar bu firmalar iyidir Alibeyköy göle, ardahan menşeili üretiyor bildiğim bir kaç yerel esnafın linkini bırakıyorum https://malakanpeynircilik.com/ Rızık Peynircilik (Favorim) kaşar peyniri haricinde farklı bi tat...
  9. B

❌İndirim Bitti! Kars Bakkaliyesi Eski Kaşar 1kg 379TL

selamlar arkadaşlar bir karslı olarak fiyatların bi tık yüksek olduğunu düsünüyorum yerli 400-450 liraya gravyer peyniri alabilirsiniz ki masterpiece ürünüdür karsın yerli esnafları kargo yapıyor. Eski kars kaşarınıda 280-330 arası bulabilirsiniz o şekilde almanız daha uyguna gelebilir iyi...
  10. B

Yardım Hangi Klavyeyi almalıyım.

Hocam selamlar magic refiner mı arkadaşın attığı dierya dk61 se mi yoksa bu mu 3'ü arasında kaldım açıkcası destek olabilirseniz memnun olurum...
  11. B

🔥İndirim Arnica Mutfak Robotu 209₺ %25 İndirim🔥🔥

Bekleme listesine alıyor ancak %100 dolmuş zor gelmez.
  12. B

❌İndirim Bitti! TCL MTRO200BT 299TL!!!

Evet hocam anlık çıktı ve bitti zaten :/
  13. B

Bu satıcıda anlık düştü
  14. B

Suan 299 arkadaşlar 1659897631 Anlık değiştirdiler.
  15. B

🔥İndirim Logitech F710 428 TL!

Aldık amazondan en iyisi kafa rahat. daha öncesinde vardı usbsini kaybettim sonra kolda kayboldu tekrardan aldım hayırlısı
Geri