berljn isimli üyenin son içerikleri

1. B

Gtx 1650 laptop satılmalı mı?

valla bilseydim keşke almasaydım diyorum. satıp rtx 4050 alacağım teşekkürler
  2. B

Yardım Bu 2 laptoptan hangisini almak daha mantıklı?

büyük ihtimalle bende loq alcam. tasarımı ve içi çok hoşuma gitti. 300 nit birde.
  3. B

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-58-intel-core-i5-12450h-8-gb-512-gb-ssd-rtx-4050-6-gb-freedos-15-6-fhd-144-hz-ips-panel-tasinabilir-bilgisayar-nh-qlzey-007-pm-HBC00005CKU7P 1720698103 %45 ntsc ve 250 nit parlaklığa sahip malesef.
  4. B

ne önerirsin peki 1720697928 lenovo , asus ve acer seçenekleri var. 250 nit bir laptopu almak ne kadar mantıklı.
  5. B

bu sıcakta lol oynuyorum sıcaklıkları max 67 gördü.
  6. B

hocam benim elimde gtx 1650 lenovo var ve soğutması gayet iyi. bunu kardeşime verip kendime seçim yapmam lazım. acer asus ve lenovo seçenekleri var şuan ve hepsi rtx 4050. asus ve acer 250 nit parlaklığa sahip. lenovo parlaklık olarak daha önde gibime geldi. peformans olarak aynı güçteler. büyük...
  7. B

Bende bunlardan birisini alcam. İkiside %100sRGB panele sahip. Kararsız kaldım. Lenovo'nun soğutmasının daha iyi olduğunu biliyorum. Asus hakkında bir bilgim yok hocam. 1720697283 Asus 250 nit, lenovo 300 nit parlaklığa sahip.
  8. B

Gtx 1650 laptop satılmalı mı?

Merhaba arkadaşlar. 7 ay önce sıfır gddr6 gtx 1650 laptop aldım. Faturası ve garanti belgesi bende. işlemcisi ise i5 11320h. Garanti süresi hala 1 yıl var. Sizce kaç TL'ye satılır? Ürünün herhangi bir sorunu yoktur.
  9. B

Laptop hoparlörü tek taraftan ses gelmiyor

sorunu çözdün mü hocam aynı model bende de var ve sol taraftan ses bazen az geliyor ve bazen hafif cızırtılı geliyor
  10. B

laptop kapalıyken ekrandaki siyah çizgi

öncelikle merhabalar iyi akşamlar. benim 6 ay once aldığım bir gaming laptopda bugun bir sorun fark ettim. akşam vakti laptopu kapatıp yerine koyacaktım fakat ekranı kapattıpımda ekranda siyah geniş bir çizgi olduğunu gördüm. ilk başta leke sandım sildim geçmedi. laptobu açıp renk testini açtım...
Geri