bero123456 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Sistemimi satacağım ne kadar eder?

Satıp başka bir bilgisayar alacağım dost bu bilgisayarı 2023 de itopyadan almısım zaten faturasına felan baktım da 5060ti sisteme gecmeyi düşünüyorum 1768533386 27k koyacağım sahibine ne zaman satılırsa artık.
  2. B

Dost ben yanlış yazdım yada yanlış anlaşıldım bu pcyi 27k 25k herneyse satıp üzerine belirli miktar koyup (45-50k) arası bir pc almak istiyorum 5060ti ve amd işlemcili onu demek istiyorum mantıklı mı diye sistemimi parça parça satmak yada yükseltmek istemiyorum sıfırdan kasa almak istiyorum...
  3. B

İşlemci mi değiştir diyosun yani dost sadece
  4. B

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-ti-b650m-ddr5-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html bu sistem alınır mı mesela fiyatı pahalı gibi geldi bir tık bilmiyorum pek piyasayı.
  5. B

Çok fark olurmu şuanki sistemimle performans olarak
  6. B

dar boğaz felan olmaz dimi dediğin işlemciyi alırsam 1768478610 50k ya kadar bütçem var dost aynen.
  7. B

Valorantı tryhard oynuyorum monitörüm 360hz olduğu için oyun içi rankım da yüksek olduğu için ağır fightlerde smoke, skiller vs geldiginde 200 250 ye kadar düşebiliyor bazen fps ekran yırtılıyor hissediyorum buda rahatsız ediyor düşük ayarlarda oynarım zaten her oyunu o yüzden sistem değişmem...
  8. B

Oyun oynayan birisiyim Valorant, CSGO tarzı o yüzden özenle seçmem lazım alacağım bilgisayarı önerileriniz nedir, max 50k verebilirim o yüzden bu pcyide 25-28 arası satsam güzel olur benim için
  9. B

Valla bende baktım anlamadım normalde satmam da 40-50k bandında bir bilgisayar almayı düşünüyorum sahibindende çok dengesiz rakamlara koymuşlar bu özelliklerde pcleri o yüzden sorayım dedim.
  10. B

Fiyatlardan anlamıyorum yardım edermisiniz arkadaslar
  11. B

İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek ANAKART: ASUS PRIME B550M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 SSD: Seagate 1TB Firecuda 520 NVMe PCIe Gen4 M.2 SSD RAM: GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V Siyah 3600MHz CL16 EKRAN KARTI: MSI Geforce RTX 3060 Ti VENTUS 3X OC LHR 8GB GDDR6 KASA...
Geri