BeRodery isimli üyenin son içerikleri

1. BeRodery

Yardım Yeni Internet sağlayıcı onerisi

Hocam millenicomu çok önermiyorlar
  2. BeRodery

Netspeedi kullanan bazı arkadaşlarım vardı ve onlarda da benim gibi 1000 mbps altyapı vardı fakat onlara 200 mbps önermişler??? Bu olabilecek bişi mi
  3. BeRodery

Hocam maalesef defalarca konuştuk ve kimse yardımcı olmadı yani resmi dolandırıcılık bir meslek olsa Türk Telekom bana göre başını çekerdi bu işin
  4. BeRodery

Anladım hocam sağolun, bir de şu kopma olayına gelirsem tabii genelde olabilecek bişi ama ben anormalinde anormali şeklinde çok yaşıyorum bunu yani ayda 3-4 kez oluyorsa bende 8-9 kez oluyo ve sadece bu da değil 1000 mbps olan pakete 200 fln görüyorum ki modemim de gayet iyi ama yinede düzelmiyor
  5. BeRodery

Hemen baktım hocam ve 1000 mbps verebiliyor fakat aklıma bişi takıldı, senelik 669₺/ay diyor yani şimdi her ay 669 mu odicem
  6. BeRodery

1000 mbps Türk Telekom altyapısı var fakat hem pahalı hem de çok kopma ve hız düşüklüğü yaşıyorum 1716060096 Superonline a baktım ama biraz kazık gibime geldi
  7. BeRodery

3-4 senedir Türk Telekom kullanıyordum ve artık baydım, hadi ilk seneler covid fln vardı ondan dolayı kopukluklar oluyordu ona bişi demedim ama covidden sonrada hem kopmalar hem de hız düşüklüğü yaşadım her zaman ve yeni bir internet sağlayıcıya geçicem bunun için öneri yapabilir misiniz?
  8. BeRodery

PGA478 soket laptop için işlemci önerisi

Elimdeki İşlemci Core 2 Duo P7450 ve Core 2 Quad Q9000'den daha fazla frekans hızı veriyor bir performans düşüklüğü yaşanır mı? (Ram falan da değiştireceğim belki yine artar fakat böyle eski laptoplar olunca çok bir şey bilemiyorum)
  9. BeRodery

Yardım Core i5-11400F CPU Kullanımı Hatalı

Görev yöneticisi arada bir çalıştığı için tam olarak gerçeği gösteremiyor olabilir örneğin; CPU yöneticide %70 çalışıyor gibi gözükür fakat asında %50 olarak da çalışabilir bunu tam olarak anlamak için kullanılan anakartın markasının yaptığı (MSİ'ın Afterburner uygulaması) gibi uygulamalar...
  10. BeRodery

PGA478 soket laptop için işlemci önerisi

Elimde kalan bir 2.el Casper TW8 laptopum vardı ve yakın zamanda bu laptopu yükseltmeye, temizlemeye karar verdim (siz nasıl anlarsanız işte) laptop 2.el. Bunlardan biri olduğu için bir 2.el sitesinde sokete uygun işlemcilere bakarken sadece benim konumuma uygun iki işlemci bulabildim, bunlardan...
Geri